İşyerine Saldırı (Ne Yapılabilir?)
-
Hacılar dün işyerinde bir hususta diğer esnafla anlaşamadı babam ve akşam işyerimizi taramışlar ve ayrıca evimin önüne kadar gelip arabanın tekerleklerine bıçak sokup patlatmış şerefsizler.Korktuğum şu bu şerefsiz insanlar her seferinde böyle haltlar yiyorlar polis bir kaç hafta veya bir-iki gün hapse atıyor geri çıkartıyor. Bunları temelli hapse attırmanın bir yolu varmı. Ne yapılabilir çileden çıkmış durumdayım. Yardım Lütfen Cezalarını bulmalarını istyorum.
-
böyle bir durumda ya legal-yasal olarak arkanın sağlam olması lazım
ya da illegal olarak arkanın sağlam olması lazım ki, bu kişileri iyice korkutmalısınız.
tavsiyem devlet babayla korkutun.halden anlıyan bir savcıyla görüşün o gerisini halleder :)
-
onları suçüstü yakaltırsan hapisten 1-2 günde kurtulamazlar.işyerinin dışarısında bir güvenlik kamerası olsa yapanların kimlik tespiti yapılır.sen şikayetçi olmasan bile kamu davasından içeri alırlar.
-
işyerinizi taradılar ve lastiği patlattılar...
yapabileceğin pek bir şey yok.
o esnaflarla anlaşıp barışıp uzlaşacaksın.
acımı?
acı ama gerçek !
-
etrafta kamera varsa izleticeksiniz dava açıcaksınız öyle kolay kolay 1-2 günde çıkmaları garip, etrafı taramışlar diyon
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------işyerinizi taradılar ve lastiği patlattılar...
yapabileceğin pek bir şey yok.
o esnaflarla anlaşıp barışıp uzlaşacaksın.
acımı?
acı ama gerçek !
-----------------------------hocam adamların istediği de bu değilmi zaten, ne dicekler, bak kafalarına vurduk adam oldular. yanlış bu.
ilk önce birşekilde cezalarını bulmalılar sonra uzlaşma yapılır.
-
Kamera yok, araba ve işyerinden parmak izi aradılar ne oldu onuda bilmiyorum ama kimin yaptığı konusunda kesin bir düşüncemiz var.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hoca salla ya hukuki yolmu arıyon sen
olsana yol 4 kişi arabaya biniyorsunuz kar maskelerini giyip aramaya atıyorsunuz dağın başına çıkarıp odunlarla bacaklarını kırıp orda bırakıyorsunuz
sizde 2 gün yatıp çıkarsınız :)=
-----------------------------Kendi halimizde geçinen orta sınıf, şeker hastası babamın veya benim yapabileceğim türden şeyler değil bunlar :)
-
hacı kesin delil gerekir anlayacağın.senin bilmen bişey ifade etmez.