İsyerlerim.Com Hangi Müride Ait?
-
Zamanında www.netkomik.com dan isyerlerim.com a link vermişim, demin bi kontrol edim dedim. isyerlerim.com a baktım ama netkomik.com un linkini göremedim. Mümkünde site sahibi mürid bu durumu düzeltip anasayfadan netkomik.com a doğru link versin. aksi takdirde isyerlerim.com un linkini kaldıracağım.
*not: pr2,pr3,pr4 sitelerle link değişimi yapılır.
-
yanlış hatırlamıyorsam C_E_Z_A nikli arkadaşın.
-
Yukarıdaki mesaj http://www.techticaret.com sahibi mürid içinde geçerlidir..
Ulan bir tek alper de sorun yok. hepsibeles in en altına koymuş linkimizi kardeşim.
-
evet cezanın ama sanırsam satmaya çalışıyordu satıştan dolayı kaldırılmış olabilir
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
evet cezanın ama sanırsam satmaya çalışıyordu satıştan dolayı kaldırılmış olabilir
-----------------------------iyide hocam, insan bir haber verir, kaldırıyorum der. ne alexada iyi bir yerde ne de pr si var sitesinin. biz insanlık yapıp pr3 520k siteden link veriyoruz. adamlar sorgusuz sualsiz linkimizi kaldırıyorlar.. ayıp be.
-
Evet efe kardeşime ait ben ona ulaşayım en kısa zamanda ..
-
evet site benim.
Hocam o eklediğim sayfayı ben kaldırmıştım,index'de sol alt köşede link alıyorum.Hemen ekleyeyim,kusura bakma habersiz kaldırma durumu oldu gerçekden,ama aklımdan gitmiş kötü niyetli değil.
Yinede orda mail adresi vardı,oraya atsaydın iyi olurdu,konu açılması gerekir miydi :) neyse hemen ekliyorum bi sn. -
linkinize sahip çıkın loo linkmator.com 'u açalım :| zumsuk dumur olsun..
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
linkinize sahip çıkın loo linkmator.com 'u açalım :| zumsuk dumur olsun..
-----------------------------Koptum yahu, Başka Bir Deyiş ile. Kepine Sahip Çıkamayan Asker gibi Olmayın Diyorsun. :)
-
geçen bende kontrol ettim bazılarını sildim netkomikle yapılan link değişimim hala duruyo
ama böyle birşey den nefret ediyoırum resmen terbiyesizlik oluyor..
Artık 25 YTL karşılığı text koyarım işinize gelirse pehh :)=