folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İsyerlerim.Com Hangi Müride Ait?

İsyerlerim.Com Hangi Müride Ait?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Zamanında www.netkomik.com dan isyerlerim.com a link vermişim, demin bi kontrol edim dedim. isyerlerim.com a baktım ama netkomik.com un linkini göremedim. Mümkünde site sahibi mürid bu durumu düzeltip anasayfadan netkomik.com a doğru link versin. aksi takdirde isyerlerim.com un linkini kaldıracağım.

*not: pr2,pr3,pr4 sitelerle link değişimi yapılır.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    yanlış hatırlamıyorsam C_E_Z_A nikli arkadaşın.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Yukarıdaki mesaj http://www.techticaret.com sahibi mürid içinde geçerlidir..

Ulan bir tek alper de sorun yok. hepsibeles in en altına koymuş linkimizi kardeşim.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    evet cezanın ama sanırsam satmaya çalışıyordu satıştan dolayı kaldırılmış olabilir

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet cezanın ama sanırsam satmaya çalışıyordu satıştan dolayı kaldırılmış olabilir

iyide hocam, insan bir haber verir, kaldırıyorum der. ne alexada iyi bir yerde ne de pr si var sitesinin. biz insanlık yapıp pr3 520k siteden link veriyoruz. adamlar sorgusuz sualsiz linkimizi kaldırıyorlar.. ayıp be.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Evet efe kardeşime ait ben ona ulaşayım en kısa zamanda ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    evet site benim.

Hocam o eklediğim sayfayı ben kaldırmıştım,index'de sol alt köşede link alıyorum.Hemen ekleyeyim,kusura bakma habersiz kaldırma durumu oldu gerçekden,ama aklımdan gitmiş kötü niyetli değil.

Yinede orda mail adresi vardı,oraya atsaydın iyi olurdu,konu açılması gerekir miydi :) neyse hemen ekliyorum bi sn.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    linkinize sahip çıkın loo linkmator.com 'u açalım :| zumsuk dumur olsun..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    linkinize sahip çıkın loo linkmator.com 'u açalım :| zumsuk dumur olsun..

Koptum yahu, Başka Bir Deyiş ile. Kepine Sahip Çıkamayan Asker gibi Olmayın Diyorsun. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

geçen bende kontrol ettim bazılarını sildim netkomikle yapılan link değişimim hala duruyo

ama böyle birşey den nefret ediyoırum resmen terbiyesizlik oluyor..

Artık 25 YTL karşılığı text koyarım işinize gelirse pehh :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1515 Toplam Mesaj: 10