

İthalat Yoluyla Kaydedilen IMEI
-
Arkadaslar idareten bir telefon aldım bugun. Mcks.gov.tr'den sorgulattım ve aşşağıdaki gibi bir sonuc ortaya cıktı. Ithalat yoluyla kayıt diyor sonradan kapanma ihtimali varmı yada bunun bi sıkıntısı olurmu.
IMEI SORGULAMA
IMEI : xxxxxxxxx Durumu : IMEI numarası kayıtlı Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI Üretici : Üretici: Nokia Corporation Pazar Adı: 7310c Model Bilgileri: RM-379 Sorgulama Tarihi 08.09.11
-
zannedersem kapanmıyo.. italatı yalnızca şirketler ve firmalar yapıyo. o yüzden kayıt dışı değil
-
Kayıt ettirene bağlı,eğer sağlam birisinin üzerine kayıt olduysa sorun yok.Ama dolandırıcıysa,bir süre sonra evraklar eksik diye kapatıyorlar,internette araştırabilirsin.
-
thanatosus bunu yazdı:
-----------------------------
Kayıt ettirene bağlı,eğer sağlam birisinin üzerine kayıt olduysa sorun yok.Ama dolandırıcıysa,bir süre sonra evraklar eksik diye kapatıyorlar,internette araştırabilirsin.
-----------------------------evet hocam benimde tereddütte kaldıgım nokta buydu ama soyle birsey var eksik evrak olsa bu kayıtı yapan kurum buna ızın verırmıydı ?
-
Birazdan bir link atıcam onu incele istersen,herkes sorun olmaz diye düşünüyordu,bir çok telefon imeisi patladı böyle.
http://forum.donanimhaber.com/m_49517202/tm.htm
Edit:Link eklendi
-
telefonun 7310c ise hiç bişey olmaz