İthalatçı Firmadan Alınan Telefon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gittigidiyor'dan telefon alayım dedim. Telefon z1; Normalda telefonun fiyatı 1750-2000 Arası değişiyor nette bayiiye gidince 2200 dedikleri bile oluyor. Herneyse gittigidiyorda telefonun fiyatı 1,500TL yazıyor. Ne özelliği var diğerlerinden diye baktım bir farkı yok sadece ithalatçı firma garantili diyor. Alsam mı almasam mı diye kafam karıştı. İthalatçı firmadan telefon alan var mı aramızda ? Kapanma gibi bi sorun olurmu ? Telefonu garantiye gönderince sorun çıkar mı ?

Örn:
    http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xperia-z1/productDetails.aspx?productId=telcepsonxpriaz1&categoryId=371946&SKU=TELCEPSONXPRIAZ1-S

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z1-c6903-siyah-cep-telefonu-111650342

Not: Konuyu İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş bölümüne açıp açmamakda tereddüt yaşadım buraya açtım.

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

paralel ithalat sanırım. sony üreticisinin telefon seri numarası sorgulaması varsa sorgulayabilirsin mesela iphone telefonların uluslararası garantisi var, apple kendi sitesinden sorguladığımızda çıkıyor. gittigidiyordaki satıcı kayıtlı fiyatını veriyorsa alınabilir ama birde telefon bozuk çıkarsa ücretsiz tamir etme taahhüdü versin. ithalatçı firma garantisi denildiğinde o satıcı garantiyi kapsamaz telefon arızalandığında ücretli yapar yada yaptırır.

essan tarafından 22/Nis/14 01:21 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bir şey olmaz..Sadece firma dandik bir firmaysa telefon arızalanınca garantide sorun çıkarır. Zatem elektronik alette bir sorun kendini 1-2 güne belli eder. O zamanda Gittigidiyor'da anlaşmazlık açarsın. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bir sorun çıkarmazsa telefonu alıyorum ?

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
Toplam Hit: 937 Toplam Mesaj: 4