folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İtinayla Rüşvet Belgelenir

İtinayla Rüşvet Belgelenir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    Biliyorsunuz bu çok klişe, klasik, başvurulan bir yoldur. Sonuç alınıyor.

Parayı izliyorsun.

Para kimden çıkmış.

Kime gitmiş.

Varsa bir avanta, rüşvet, kirlenme, düğümün ucunu “para trafiğinden başlayarak” çözüyorsun. Bu nedenle Maliye Bakanlığı da “iktidara karşı yağcılık-yalaklık-yataklık yapmadan muhalefet gazeteciliğini sürdüren Kanaltürk TV’sini” aynı yöntemle denetlemeye başladı.

Defterlerine el koydu.

Kanal parayı nereden buluyor.

Sermayesi temiz midir?

Kanaltürk’e ilan verenler, programlarına destekleyici (sponsor) olanlar kimlerdir, verdikleri ilanın parasını faturalarında doğru olarak mı yansıtıyor?

300 gün doldu.

Didik didik didiklendi.

Kanal Türk’ün parasal trafiğinde bugüne kadar en küçük bir defoya, rüşvete, hortuma, kayırmaya rastlanmadı.

Rastlansaydı!

Haber olması gerekirdi.

Kanaltürk de yaşıyor olmazdı.

Tuncay Mollareisoğlu var.

Genç bir gazeteci.

Tanıyorum. Temiz bir insan.

Kanaltürk TV’sinde “Yolsuzluk ve Yoksulluk” adıyla program yapıyor. Maliye Bakanlığı müfettişleri Kanaltürk’ü incelerken Tuncay Mollareisoğlu’nu da daha Nokta Dergisi’nde (Kanaltürk kurulmadan önce) çalıştığı dönemlerden başlayarak incelemeye aldılar. Tuncay Mollareisoğlu’nun, ihtiyaç içindeki annesine, maaşından gönderdiği banka havalelerine kadar didik didik ettiler.

Tuncay da temiz çıktı.

Tesadüfe bakın!

Tesadüfün intikamı!

Tuncay Mollareisoğlu’nun önceki akşamki programında; “Parayı izleyen Uğur Kartal adlı bir Hazine Başkontrolörü’nün Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın çocuklarının şirketinde santral memurluğu yapan Sedat Güngörmüş’e ulaştığı” belgelerle sergilendi.

30 bin dolar gelmiş.

Nereden?

Tekel’e kullanılmış makine satan İspanyol MTS Tobacco S. A. firmasından (Fzcod Dubai şirketi aracılığıyla). Bu İspanyol firması; TEKEL’e sigaralarını karton kutulu şık paketlerle tiryakiye sunsun diye 8 adet kullanılmış karton kutu makinesi satmış. Bu satış, 29 Temmuz 2004 tarihinde yapılmış.

Bir gün geçmiş.

Bir gün daha geçmiş.

30 Temmuz 2004 tarihinde, yani 2 gün sonra, Maliye Bakanlığı, Tekel’e yapılan bu ikince el makine satışını onaylamış.

Yine bir gün geçmiş.

Bir gün daha geçmiş.

2 Ağustos 2004 tarihinde, yani 2 gün sonra, Tekel’e makine satan İspanyol Firması MTS Tobacco S. A. Ümraniye’de Family Finance’ın şubesine Maliye Bakanı’nın oğlu Abdullah Unakıtan ile kızı Zeynep Basutçu Unakıtan’ın sahibi olduğu A. B. Gıda San. ve Tic. A.Ş’nin hesabına 30 bin dolar göndermiş. Unakıtan’ın oğlu ile kızının şirketinde santral memurluğu yapan Sedat Güngörmüş, yanına şirketin muhasebe müdürü Metin Şallı’yı da alarak gidip bu parayı çekmiş. Santral memuru, “Bu 30 bin dolar şirkete geldi. Bana git al dediler, gittim aldım” diyor. Şirketin sahipleri Maliye Bakanı’nın oğlu ile kızı ise bu para bize değil santral memuru Sedat’a geldi diyor. (Kaynak Hazine Başkontrolörü Uğur Kartal’ın 3 nisan 2007 tarihli 369-1sayılı 747 sayfalık raporu.)

Parayı izle, rüşveti bul.

30 bin dolar santral memuru Sedat’a mı geldi? Bakanın oğlu Abdullah Unakıtan’a mı?

Kim doğru söylüyor?

Siz tahmin edin.

Ben size şu soruyu sorarak ipucu vereyim: Maliye Bakanlığı’nın onayı ile Tekel’e kullanılmış 8 adet makine satan İspanyol firması bir santral memuruna neden 30 bin dolar yollasın?

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSCSSC
    ssc
    ssc's avatar
    Erkek

Hadi ordan...

Birisi buşa sormadan tuvalete gitmio,

öteki oğluyla birlikte anamızı sikti...

Ama farkındamısın sen 5 yıldır elektriği aynı fiyattan alıomuşuz biz... Abyede girecez...

Kürdistan kurulsun zaten siktir et, ben götümle koltuğumu sağlama aliim gerisi önemli değil...

Yumurtayla mısırdan paranın anasını şaaptı şerefsizin oğlu, ötekide gemicik aldı 2 tane ama bunlar onu kötülemen için sebepmi sanıosun sen???

Turk milleti skilmeye doymaz kardeşim benim :)

SSC
Toplam Hit: 774 Toplam Mesaj: 2