İtiraf Edin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Basınızdan geçen en rezil edici, utandıran olay hangisidir ?

Ben ilkokulda iken bir kız arkadasımdan hoşlanıyordum. Mantı günün de herkez gibi bende annem ile bir yemeğe gittik. Oda oradaydı. Onunla dans etmek için sürekli piyanistin yanına gidip romantik bir parça çalmasını istedim ama bir türlü çalmadı. En sonunda kız annesi ile gitti.  yıkılmıs bir şekilde oturuyorum, zaten dolmusum dans edemedim diye, piyanistte bana bakdı ve surada duran genç arkadasımız saatlerdir benden romantik bir parça istiyor galiba birisini dansa kaldıracak dedi. Tüm kadınlar kızlar bana bakıyor. Annem durumu çakdı ve beni dansa kaldıracakdır romantik oğlum dedi, ve zar zor rezil olmaktan yırttım :)

Ya sizin... 

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

rezıl durum 1-- lisedeyım arkadaslarla futbol macı yapıyoruz ( şubeler arası ) kım kazanırsa okulda yemek duzenlıcek hepımız bu durumdan ballanıcaz :D

penaltı bende okulun tek futbola meraklı hatunu olmanın ayrı bı tadıyla burun kaf dagında modunu almıslıgıyla vurdum topa saglam vurus ama ! herkez de nasıl bakıyo tüm bedava yıyeceklerı yemegın aşkıyla...... top dısarda ayakkabı ıcerde :)

rezıl durum 2-- ilk lisansımı almısım volaybol maçı ( bızım okulla rakıp okulun macı ) mac bızım spor salonunda oluyor ben artıstık top patınajı :D ayakta sektırme falan yapıyorum herkez ızlıyo gaza geldım ayakkabı vukuatım cok sanırım :D gogus kafa hareketı klas sekılde kafadan ayaga top ayakdan karsı sahaya guya ne top karsı sahada ne ayakkabı :D ıkısı resmen ayagımdan uctu oturdum oldugum yere bı gulme krızı allam ama salonda herkez guluyo

en ıyısı rezil durum 3-- iskambıl kagıt oyunlarına dalışş abım kuzenım sıbel ve teyzem ben oynuyoruz tam yaz  gunu ankarada kızılaydada konser var meydan da abım dedıkı kaybeden gıysın nisa nın ( benım ) tıyatrodan en şuursuz kıyafetı ben delıyım dıye paso bagırsın o meydanın ıcınde en abuk makyajla eger dedı ben kaybedersem etek gıyer cıkarım allama o ole dedi ya bız de tabe havadan olur dedık

ne bılım ben bana karsı komplo kuruldugunu :D bunlar aralarında anlasmıs ama bıgun oncesı ben abımı dogum gununde fena bozmusum heee onun ıntıkamını alıyo eşek oyun saatler surdu cok uzadı ve sonuc olarak ...

benım gıymedıgım abuk sabuk ust uste kıyafet bana yapmadıkları makyaj kalmadı bıde konserın ıcınde mıllet çosuyo ben utana utana şş ben delıyım baksana şş ben delıyım abım gosterıyo parmagıyla bak bunada sole delı oldugunu dıyo şşş baksana ben delıyım en son bırının bellı oluyo dıye cvp vermesı ıle bızımkıler benım bu rezıllıgımden tatmın oldu ve sonunda benı kendı halıme bıraktılar

ama oyle kalsa ıyı ne bılım ben trt 1 de kameraya cekıldıgını :I

bu esmeray ve kadrosu vardı onun konserıydı ankarada surda konser oldu dıye gecerken kameranın onunden gecen benı gorunceye kadar hersey unutulmusken yıne canlandı anılar tabe bızımkıler krız modunda...

kışın kar altında yedegımız dordurmanın coplerını cope atarken teyzemın kazayla cuzdanını cope atısı gece vaktı o cop kutusundan cuzdanını arıyısımız...

ankara batıkent de yıldırım beyazıt parkı vardır gece artık oralar tekın degıl bır gece tum kuzenler dısardayız eve gıdıyoruz 2 kadın 3 erkek fısır fısır konusuyolar :D

ama ole bı kaptırmısız kı konusmalarını dınlemeye calısıyoruz acaba ne dıyo bunlar nihahahhaha konu ne falan gecenın o vaktınde fısır fısır ne konusulur benım kuzen ali yaklastı abı dedı bunlar sapıtmıs kaçalım nan bunlar ne dıyo muhahha dıye gulerken yanımızdakı arabanın penceresı acık ve kadınları bekleyen adamla goz goze geldık :D

bızım bı yuruyusumuz var bırbırımızden tutunmusuz gulmemek ıcın tutmusuz agızlar yuzler burusuk :D kuzenımın bırı de ogun cok bira ıcmıs altına kacırdı o anda heheheheh guzeldı ya heyyy heyy

off uzun olmus be

mimi " yim ben ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

abi bi gün bi ekmek arasi yapan biryere gittik kuzenle beraber köfte ekmek yiyecez. gittigimiz yerde memlekette ünlü bir yerdir herkes filan gelir yane sosyete gibim birsey. neyse biz garsano verdik siparisi a.q. ben dedim ki benimkisi Acili olsun abi. kuzende acisiz istedi. aci da pul biber yane. bekliyoruz iste biz masada oturduk ortama filan bakiyoruz malum ortam kaymak gibi hatunlar falan var dalmisiz a.q. garson geldi ekmek arasini köfteleri getirdi. sonra masanin yaninda arkasina dönük bir vaziyette kapidan gelecek müsterileri beklemeye basladi. yemeden önce kuzenede dedim ki kuzen seninkisi acili mi? kuzen yok abi acili degil seninki acili dedi. bende sesim fazla cikmis olacak ki minakodumun salagi  benimkisinde aci yok dedim kuzene. sonra herkes bize bakti..ortam sessiz oldu. sonra kafa dank etti yani basimizda garson vardi..sonra bir baktim garson bana bakiyo mikecek gibi:) eyvah dedim yanlis anlama oldu filan a.q. abi dedim valla sana demedim yemin billah:) adam sinirli bir vaziyette aci hemen masanin yaninda birader dedi yüksek sesle. cok kötü mors oldum a.q utandim serefsizim:) hatta yedik kalktik hala garsona abi valla sana dememistim kuzene demistim filan diyordum. kuzen zar zor cikardi a.q dükkandan:) hatirladikca kuzen cok pis güler kahkahalarla...a.q kuzeni:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Birgün ctrl+z komutunu unutmuştum mal gibi kaldım aralıksız 10 dakika düşündüm neydi diye elimi klavyeye uzatınca parmaklarım buldu yerini :D

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

orta okulda  4 kişi arkadaşın evine gidiyoruz  orçun sıkıştı böle altına yaptı yapacak :D  evin kapısına geldik çocuk yerlerde kıvranıyor dedie kapıyı açın ama  konuşamıyorum böle sesi  kısılmış vaziyete :D arkadaşta ibneliğine kapıyı açamadı  anahtarı bana verdi ben tam açıyorum  kapıyı artık yavaştan :D orçun kapının önüne paçalardan salmış vaziyette yerde oturuyor bizde gülme krileri geçiyoruz :D:DD

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caylili
    caylili's avatar
    Erkek

boş

{fikrin neyse zikrin odur} {kötülük yaptım diye sevinme, her yaptıgın kötülük (cahillik) elbet bulur yine seni.} !huseyin!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    lise 2 de arkadaşla ablasına gittik ankaraya ablası çalıştıgı için hafta içi bizimle gezemiyordu bizde kendimiz gezmeye karar verdik ama ankarayı bilmiyoruz çıkar yürürüz sonra gittimiz yoldan geri döneriz dedik kızılaydayız yürümeye başladık bi sinama gördük hadi gidelim dedik sinamada içeri girdik bir kapı daha var karşımızda bir kaçta adam sohbet ediyo bizi görünce adamlar bize dogru gelmeye başladı ne işiniz var burda dediler sinamaya degilmi diyince bura size göre degil dediler ileri dogru bi baktık bi sürü poster meger sinama erkeklere özelmiş kızardık tabi tam çıkarkende kapıdan bi sürü genç girdi hepsi abes abes bakıp güldüler sinemanın adı melek sinamasıydı hiç unutmam yerin dibine girdik

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    simel sen dua et, rezil olmakla kurtulmussun :)

.
Toplam Hit: 1038 Toplam Mesaj: 8