İTÜ Çekirdek Jüri Toplantısına Hak Kazandık
-
Merhabalar,
Web ve mobil tabanlı bir projemiz için İTÜ Çekirdek Jüri Toplantısına katılmaya hak kazandığımızın mailini aldık dün.
Bize İTÜ Çekirdek juri toplantısı icin ne gibi önerileriniz olabilir? Öneri, tavsiye, her turlu görüşe açığız. :)
Jüri Toplantısını Geçersek Bizi Neler Bekliyor?
İTÜ Çekirdek Ön Kuluçka ve Hızlandırma Programına kabul edilen grupları yararlanacağı imkanlar;
• İTÜ Çekirdek açık ofisi, atölye, toplantı ve konferans salonları,
• İTÜ Çekirdek Girişimcilik Eğitimleri,
• İTÜ Çekirdek Girişimcilik Seminerleri,
• İTÜ Çekirdek Cüzdan Ar-Ge fonu desteği,
• İTÜ Çekirdek mentor desteği,
• Sürecin sonunda Big Bang’te sunum yapma fırsatı sizleri beklemektedir!
-
up
-
Ilk defa duydum hayirli olsun hocam
-
Ziraatci bunu yazdı
Teşekkürler hocam :)
-
Ziraatci bunu yazdı
-
Birkaç kere çekirdek jüri sunumlarına kendi projemle katıldım. Birçok katılan kişiyle de konuştum.
Sunumunuzu hazırlarken şu tarzda birşey hazırlayın.
https://twitter.com/orhanbayram/status/833908622073663490
Rakipleri iyi araştırın. Ne fazlanız ne eksiğiniz var, nasıl bi rekabet avantajınız olacak vs. bunlara çalışın. Yapabiliyorsanız bi finansal projeksiyon yapın 2-3 yıllık ve bunu olabildiğince somut şeylere dayandırarak yapmaya çalışın. Ürün nasıl bir ürün, sunuma ne kadar var bilmiyorum ama müşteri doğrulaması yaptıysanız bunları da sunuma ekleyebilirsiniz, yapmadıysanız da vakit varsa yapın. Yani pazarda ürünüzü satın alacak/kullanacak müşteri var mı yok mu? Sunumdan çok jürinin sorduğu sorulara verdiğiniz cevaplar önemli. Olabildiğince düzgün cevap vermeye çalışın, polemiğe girmeyin. Gerçekten bilmiyorsanız bilmiyoruz deyin. Aklıma gelenler bunlar.