folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İTÜ Kimya LAB. Yangını

İTÜ Kimya LAB. Yangını

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocalar göreniniz duyanınız var mı yangın çıkmış galiba. Durum ok kötü mü merak ettim. Haberlerde henüz birşey yok

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

"çıkan yangın öğrenci labında değil. organik kimya araştırma lablarından birinde elektrik kontağından dolayı yangın çıkmıştır. ve hasar tahmin edemeyeceğinizden çok. Lisans, yüksek lisans, doktora öğrencilerinin profesörlerin kaç aylık yıllık emekleri yandı!"

"dün ben de gördüm ya resmen savaş alanıydı, tavan falan inmiş, içerisi simsiyah mahvolmuş oralar, o arka çıkış kapısının hemen yanındaki lab yanmış artık kaçıncı kimya labı oluyordu bilmiyorum"

sosyal medya aracılığıyla alabildiğim bilgiler bilgiler bunlar.

g2k tarafından 29/May/13 00:18 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı

"çıkan yangın öğrenci labında değil. organik kimya araştırma lablarından birinde elektrik kontağından dolayı yangın çıkmıştır. ve hasar tahmin edemeyeceğinizden çok. Lisans, yüksek lisans, doktora öğrencilerinin profesörlerin kaç aylık yıllık emekleri yandı!"

"dün ben de gördüm ya resmen savaş alanıydı, tavan falan inmiş, içerisi simsiyah mahvolmuş oralar, o arka çıkış kapısının hemen yanındaki lab yanmış artık kaçıncı kimya labı oluyordu bilmiyorum"

sosyal medya aracılığıyla alabildiğim bilgiler bilgiler bunlar.

aynen ben de bunları okudum. keşke bizim deney labları olaydı. ama ne yazıkki önemli araştırmaların bulunduğu yer yanmış. kimse çalışmalarını yedeklemiyor tabi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

keşke bizim okulda yansa :'( 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Üniversite yakmakta moda oldu ha eskiden prof öldürürlerdi şimdi çalışmalarını yok ediyorlar. Yakında devletin önemli arge merkezlerindede aynı duyumları alacağımızı hissediyorum. Şom ağızlıyım evet.

Toplam Hit: 1261 Toplam Mesaj: 5