İTÜ Kimya LAB. Yangını
-
Hocalar göreniniz duyanınız var mı yangın çıkmış galiba. Durum ok kötü mü merak ettim. Haberlerde henüz birşey yok
-
"çıkan yangın öğrenci labında değil. organik kimya araştırma lablarından birinde elektrik kontağından dolayı yangın çıkmıştır. ve hasar tahmin edemeyeceğinizden çok. Lisans, yüksek lisans, doktora öğrencilerinin profesörlerin kaç aylık yıllık emekleri yandı!"
"dün ben de gördüm ya resmen savaş alanıydı, tavan falan inmiş, içerisi simsiyah mahvolmuş oralar, o arka çıkış kapısının hemen yanındaki lab yanmış artık kaçıncı kimya labı oluyordu bilmiyorum"
sosyal medya aracılığıyla alabildiğim bilgiler bilgiler bunlar.
g2k tarafından 29/May/13 00:18 tarihinde düzenlenmiştir -
g2k bunu yazdı
"çıkan yangın öğrenci labında değil. organik kimya araştırma lablarından birinde elektrik kontağından dolayı yangın çıkmıştır. ve hasar tahmin edemeyeceğinizden çok. Lisans, yüksek lisans, doktora öğrencilerinin profesörlerin kaç aylık yıllık emekleri yandı!"
"dün ben de gördüm ya resmen savaş alanıydı, tavan falan inmiş, içerisi simsiyah mahvolmuş oralar, o arka çıkış kapısının hemen yanındaki lab yanmış artık kaçıncı kimya labı oluyordu bilmiyorum"
sosyal medya aracılığıyla alabildiğim bilgiler bilgiler bunlar.
aynen ben de bunları okudum. keşke bizim deney labları olaydı. ama ne yazıkki önemli araştırmaların bulunduğu yer yanmış. kimse çalışmalarını yedeklemiyor tabi
-
keşke bizim okulda yansa :'(
-
Üniversite yakmakta moda oldu ha eskiden prof öldürürlerdi şimdi çalışmalarını yok ediyorlar. Yakında devletin önemli arge merkezlerindede aynı duyumları alacağımızı hissediyorum. Şom ağızlıyım evet.