Itunes 3194 Hatasi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Itunesde restore yaparken 3194 hatasi aliyorum netten baya arastirdim host dosyasini falan herseyi degistirdim ama olmuyor nasil yapabilirim baksa bilen var midir ? 

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Bu işlemi yapmadıysanız deneyin C:\WINDOWS\system32\drivers\etc dosyasının içindeki hosts dosyasını wordpad ile açın "gs.apple.com" adreslerini silin. Yaptıysanız başka usb portundan deneyin olmazsa başka bilg.dan. İtunes in güncelliğini de kontrol edin

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam cihazda sorun varmı. Yoksa normal bir güncelleme işleminde mi bu hatayı alıyorsun?

Eğer jailbreak varsa tinyumbrellayı indir cihazı bağla save shsh de tss server tuşuna bas itunes u aç öyle yapgüncellemeyi.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

hacı biraz uzun bi anlatım olacak ama adımları doğru uygularsan cihazına yazılım atabilrsin:

öncelikle ifaith uygulamasını indir programı çalıştır bi uyarı gelecek oka bas devam et daha sonra show available SHSH caches on server butonuna tıkla .. burada senin telefonunun  sahip olduğu shsh dosyaları listelenecektir. Sen en yüksek versiyonu yada geçmek istediğin versiyonun shsh kaydını bilgisayarına indir. daha sonra indirdiğin shsh versiyonu ne ise aynı versiyon ipsw dosyasını da indir (örneğin 5.1.1) 

şimdi shsh imzalı ipsw oluşturacağız : yine ifaith uygulamasını çalıştır ve Build signed ipsw w/blobs butonuna tıkla karşına gelen uyarıyla önce shsh dosyasını göster daha sonra ipsw dosyasını göster ve build ipsw seçeneğini tıkla ifaith uygulaması imzalı ipsw dosyasını oluşturacak ...

şimdi yükleme zamanı : öncelikle telefonunu dfu moda al daha sonra itunesi aç ve shift e basılı tutarak geri yükle seçeneğini tıkla ve  ifaith ile oluşturmuş olduğun imzalı ipsw dosyasını göster yazılım başlayacaktır. bu  şekilde 3194 hatasından kurmuş oluyoruz ...

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

dhu moduna alıp itunesden guncelleyebilirsin

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

takıldığın bi yer olursa uzak bağlantı yaparak hallederiz dostum ...

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    HaYLaZzz bunu yazdı

hacı biraz uzun bi anlatım olacak ama adımları doğru uygularsan cihazına yazılım atabilrsin:

öncelikle ifaith uygulamasını indir programı çalıştır bi uyarı gelecek oka bas devam et daha sonra show available SHSH caches on server butonuna tıkla .. burada senin telefonunun  sahip olduğu shsh dosyaları listelenecektir. Sen en yüksek versiyonu yada geçmek istediğin versiyonun shsh kaydını bilgisayarına indir. daha sonra indirdiğin shsh versiyonu ne ise aynı versiyon ipsw dosyasını da indir (örneğin 5.1.1) 

şimdi shsh imzalı ipsw oluşturacağız : yine ifaith uygulamasını çalıştır ve Build signed ipsw w/blobs butonuna tıkla karşına gelen uyarıyla önce shsh dosyasını göster daha sonra ipsw dosyasını göster ve build ipsw seçeneğini tıkla ifaith uygulaması imzalı ipsw dosyasını oluşturacak ...

şimdi yükleme zamanı : öncelikle telefonunu dfu moda al daha sonra itunesi aç ve shift e basılı tutarak geri yükle seçeneğini tıkla ve  ifaith ile oluşturmuş olduğun imzalı ipsw dosyasını göster yazılım başlayacaktır. bu  şekilde 3194 hatasından kurmuş oluyoruz ...

Hocam yalnız bu dediğin olay sadece iphone 4 e kadar oluyor. 4s ten sonrası için cfw olayı yok.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

haci bu hata eger dusundugum hataysa basima operada falan geliyordu muhtemel hizmetler bolumunde windowsun installer olayi ya kapali yada hizmetlerinde bi sikinti var ayrica pcnin dil kodlamasinida bi kontrol et

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    HaYLaZzz bunu yazdı

hocam dedigini aynen yaptim ama sonuc alamadim

@Mx0TBT hocam DHU modundada ayn hatayi veriyor 3194

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 1891 Toplam Mesaj: 9