Itunes 3194 Hatasi
-
Itunesde restore yaparken 3194 hatasi aliyorum netten baya arastirdim host dosyasini falan herseyi degistirdim ama olmuyor nasil yapabilirim baksa bilen var midir ?
-
Bu işlemi yapmadıysanız deneyin C:\WINDOWS\system32\drivers\etc dosyasının içindeki hosts dosyasını wordpad ile açın "gs.apple.com" adreslerini silin. Yaptıysanız başka usb portundan deneyin olmazsa başka bilg.dan. İtunes in güncelliğini de kontrol edin
-
Hocam cihazda sorun varmı. Yoksa normal bir güncelleme işleminde mi bu hatayı alıyorsun?
Eğer jailbreak varsa tinyumbrellayı indir cihazı bağla save shsh de tss server tuşuna bas itunes u aç öyle yapgüncellemeyi.
-
hacı biraz uzun bi anlatım olacak ama adımları doğru uygularsan cihazına yazılım atabilrsin:
öncelikle ifaith uygulamasını indir programı çalıştır bi uyarı gelecek oka bas devam et daha sonra show available SHSH caches on server butonuna tıkla .. burada senin telefonunun sahip olduğu shsh dosyaları listelenecektir. Sen en yüksek versiyonu yada geçmek istediğin versiyonun shsh kaydını bilgisayarına indir. daha sonra indirdiğin shsh versiyonu ne ise aynı versiyon ipsw dosyasını da indir (örneğin 5.1.1)
şimdi shsh imzalı ipsw oluşturacağız : yine ifaith uygulamasını çalıştır ve Build signed ipsw w/blobs butonuna tıkla karşına gelen uyarıyla önce shsh dosyasını göster daha sonra ipsw dosyasını göster ve build ipsw seçeneğini tıkla ifaith uygulaması imzalı ipsw dosyasını oluşturacak ...
şimdi yükleme zamanı : öncelikle telefonunu dfu moda al daha sonra itunesi aç ve shift e basılı tutarak geri yükle seçeneğini tıkla ve ifaith ile oluşturmuş olduğun imzalı ipsw dosyasını göster yazılım başlayacaktır. bu şekilde 3194 hatasından kurmuş oluyoruz ...
-
dhu moduna alıp itunesden guncelleyebilirsin
-
takıldığın bi yer olursa uzak bağlantı yaparak hallederiz dostum ...
-
HaYLaZzz bunu yazdı
hacı biraz uzun bi anlatım olacak ama adımları doğru uygularsan cihazına yazılım atabilrsin:
öncelikle ifaith uygulamasını indir programı çalıştır bi uyarı gelecek oka bas devam et daha sonra show available SHSH caches on server butonuna tıkla .. burada senin telefonunun sahip olduğu shsh dosyaları listelenecektir. Sen en yüksek versiyonu yada geçmek istediğin versiyonun shsh kaydını bilgisayarına indir. daha sonra indirdiğin shsh versiyonu ne ise aynı versiyon ipsw dosyasını da indir (örneğin 5.1.1)
şimdi shsh imzalı ipsw oluşturacağız : yine ifaith uygulamasını çalıştır ve Build signed ipsw w/blobs butonuna tıkla karşına gelen uyarıyla önce shsh dosyasını göster daha sonra ipsw dosyasını göster ve build ipsw seçeneğini tıkla ifaith uygulaması imzalı ipsw dosyasını oluşturacak ...
şimdi yükleme zamanı : öncelikle telefonunu dfu moda al daha sonra itunesi aç ve shift e basılı tutarak geri yükle seçeneğini tıkla ve ifaith ile oluşturmuş olduğun imzalı ipsw dosyasını göster yazılım başlayacaktır. bu şekilde 3194 hatasından kurmuş oluyoruz ...
Hocam yalnız bu dediğin olay sadece iphone 4 e kadar oluyor. 4s ten sonrası için cfw olayı yok.
-
haci bu hata eger dusundugum hataysa basima operada falan geliyordu muhtemel hizmetler bolumunde windowsun installer olayi ya kapali yada hizmetlerinde bi sikinti var ayrica pcnin dil kodlamasinida bi kontrol et
-
HaYLaZzz bunu yazdı
hocam dedigini aynen yaptim ama sonuc alamadim
@Mx0TBT hocam DHU modundada ayn hatayi veriyor 3194