İtunes, İfunbox Vs Bağlanamama Sorunu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Jailbreak sonrası iTunes kademeli olarak telefonu görmemeye başladı. IOS 8.3'ü JB yapmak için iTunes 12.0.1.26 sürümünü kullandım. Herşey yolundaydı. JB sonrası telefonu görüyor fakat uygulamalar ekranı boş görünüyordu. Haliyle eş zamanla da çalışmıyordu. iTunes'i ve tüm kalıntılarını kaldırdım son sürümü kurdum. Bu defa hiç görmemeye başladı. Telefon şarj oluyor. iFunbox ve iTools'ta telefon görülüyor fakat uygulamalar kısmı yine yok. Mesela iTools yardımıyla telefondaki fotoğrafları görüyorum telefona video atabiliyorum ama burada da telefondaki uygulamaları göremiyorum. Birkaç görsel paylaşıyorum. Teşekkürler.

1. iTools Giriş Ekranı. Burada görüldüğü gibi telefonu görüyor, bilgileri alıyor.

2. iTools Fotoğgraflar Ekranı. Burada telefondaki fotoğrafları görüyor. Bunlara foto ekleyebilir veya silebiliyorum. Aynı şey videolar için de geçerli.

3. iTools Uygulamalar Ekranı. Görüldüğü gibi uygulamaları tıkladığımda hiçbir şey yok ve saatlerce de beklesem nafile. Uygulamalar görünmüyor

Aynı durum iFunbox'ta da geçerli. iTunes'te ise cihazı hiçbir şekilde görmüyor. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Kablon orjinal mi?

The Beginning and The End.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    CenkSertoz bunu yazdı

Kablon orjinal mi?

3 farklı kablo ile deniyorum. 1 tanesinin orjinal olduğundan eminim. eğer orjinal olmasa fotograflar videolar sekmesini görür müydü ki ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı
    CenkSertoz bunu yazdı

Kablon orjinal mi?

3 farklı kablo ile deniyorum. 1 tanesinin orjinal olduğundan eminim. eğer orjinal olmasa fotograflar videolar sekmesini görür müydü ki ?

eminim değil hocam orjinalmi değilmi ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Şimdi bir tane orijinal temin ettim. Hata aynı. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

yazılım ile alakalı. 8.3 tarih oldu .) sakın güncelleme telefonunu. önce cihazından jailbreak i kaldırmanı tavsiye ederim. jailbreak kaldırma işlemleri ile ilgili kaynak dökümanlar forumlarda mevcut. itunes son versiyon olduğundan dolayı cihazına sıkıntı çıkarabilir.

aynı şekilde ifunbox ve itools da aynı sorunları çıkarabilir. 

kaldırıp jailbreak i bir kez daha jb yap. hatta jb kaldırıp temiz bir backup alıp tekrar jb yap her ihtimale karşı.

SYL 184
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Amk 8.3 u biran 9.3 sandim. Jailbreak ciktimi diyip tam googledan heyecanla bakacaktimki yanlis okudugumu fark ettim :( zalımsın taig zalımsın pangu :((

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

cydia impactor kur teelfonu jailbreak kaybetmeden restore et hocam

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 1172 Toplam Mesaj: 8
itunes hata