İwo Jima...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

17 Subat 1945.tarihin en can alıcılı savaslarindan birisidir İwo Jima.70000 Deniz piyadesini buraya heder etmistir Amerika,ayni sekilde 22000 askerini de Japonya.Japonya anakarasinin guneyin de yer alan bu adacik japon aanakarasina bir adim kala okinawa dan onceki son duraktir.İki ulke halklarinin hafizalarinda hala canli yer tutan bu savasi Amerikan kara kuvvetlerinin meshur slogani Semper fi yi Elvis Presley in ezgili melodisi ile linkte izleyebilirsiniz.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek
    hangi linkte :)

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    evet önemli bi olay filmini izlemiştim clint istwudun yapımı ivo cimadan mektuplar diye...

Orman Mühendisi //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacım link yok gibi.. ayrıca iwo jima harekatının konu edildiği aynı isimde bide bilgisayar oyunu vardır call of duty'nin eski teknoloji versiyonu gibi bişeydir fena oyun değildir oynanır

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Bu linkte ozur dilerim.>>>>>>>>>>>>http://www.youtube.com/watch?v=cpomNu6sZLQ&feature=related

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 1474 Toplam Mesaj: 5