İyi Bi Firewall??
-
beyler iyi bi firewall önerirmisiniz?Arkadaşın biri Kaspersky Anti-Hacker önerdide kalitesi nasıl bilmiyorum.Sizce bunumu yükliym yoksa daha iyisi varmıdır.varsa nedir
-
linux astaro üzerine tanımam ama biraz pahalı yıllık guncellemen gerekıyor lısansını bızım sırkket 120 kullanıcı için ful paket 3000 euro verıyor yılda tek kullanıcı ve kısıtlı paketler daha ucuzdur sanırım
-
ya şöle nettecrackli bulunanlar varya
kaspersky anti-hacker
kerio firewall
McAffee
Norton
ZoneAlarm
Outpost
gibin... bunlardan hangisini önerirsiniz -
Hacı beni bilen bilir sonuna kadar zonealarm derdim...ama 3 günlük amatör kullancıılara yönelik yaptığım testte en başarılı Firewall "Kerio 2.4" çıktı...Şuan sistemimde Kerio kurulu birçok crack sitesine pada küde daldım activex java vb scriptleriyle ilgili zararlı kodları pat diye algıladı..zone bu kadar başarılı değildi...Sonra antivürslere gelince 2 li bir sistem müthiş koruma sağlıyor...Arka planda diskin yüzeysel taraması için "Kaspersky 4.5 pro"...ön plan koruma için "Mcafee 8 enterprise" kurulabilir.
-
computer aga noldu sana :) mircte falan konusrkende hep zone derdin:)
hoca crackli bi kerio bulabilcem bi link atsan sana zahmet..AV olarakta Kaspersky var ztn. -
öyleydi hacı ama değişti artık..sen kerio yu indir 3 ay lık trial i var 3 ay içinde çok sular akar :))...
-
buyrun arkadaşlar önerim:Etrust firewall veya Sygate Firewall
en iyi firewall ve cracklerini veriyorum umarım işinize yarar,
-
outpost firewall pro derim, en detayli ve kapsamli firewall'dur kendileri.
digerlerini hepsini birer kere test ettim, en iyisi outpost, tavsiye ederim...
en azindan bi yukleyin, farki farkedeceksiniz ;)) ( reklam gibi oldu )
burdan da cekebilirsiniz...
-
outpost activex virüsleri karşısında uyarı veremiyor...www.crack.am sitesinden test edin isterseniz...Kerio kullanın.
-
boşver kullanma :) zone internet security iidir aslında hepsi aynı bunların yazımı çok basit xpdeki dışa gidenleride kontrol etseydi gerek yokdu ama vistadaki outgoingleride incominleride kontrol edicek ama o gelene kadar bitane kullanmakta fayda var
Toplam Hit: 12482 Toplam Mesaj: 10