İyi Bir Sms Sitesi Öneriniz?
-
free lerden bir hayır çıkmıyor arkadaşlar zaten 3 gün sonra bitiyorlar böyle paralı olan bir servisten alacağım biraz aradığım özellik gönderen kısmını kendim yazmak istiyorum numara yada yazı (gön:tahribat.com veya 05555555555 gibi) böle bir servis arıyorum eskiden messenger pro 3 vardı sitesinden bir şey anlamadım fiyatlarını çözemedim müridlerden kullanan varmı böyle bir servis ve ücreti iyi olan tavsiye istiyorum
-
yokmu hiç kullanan ya
-
clicsms pahalimi ?
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
clicsms pahalimi ?
-----------------------------bilmiyorum senin o dediğini pahalımı?? dediğim özellikler varmı
-
sunyy2003 bunu yazdı:
free lerden bir hayır çıkmıyor arkadaşlar zaten 3 gün sonra bitiyorlar böyle paralı olan bir servisten alacağım biraz aradığım özellik gönderen kısmını kendim yazmak istiyorum numara yada yazı (gön:tahribat.com veya 05555555555 gibi) böle bir servis arıyorum eskiden messenger pro 3 vardı sitesinden bir şey anlamadım fiyatlarını çözemedim müridlerden kullanan varmı böyle bir servis ve ücreti iyi olan tavsiye istiyorum
-----------------------------selamlar,
sürekli kullandığım servis:
www.smscity.com
hem free hem de kredi alarak, oldukça kaliteli,
msn'den bile gönderebiliyorsunuz mesaj.
-
Bende www.wadja.com'u kullanıyorum hesap başına 5 sms hakkı tanıyor istenildiği kadar hesap alınabiliyor.
-
Frosttear bunu yazdı:
Bende www.wadja.com'u kullanıyorum hesap başına 5 sms hakkı tanıyor istenildiği kadar hesap alınabiliyor.
-----------------------------wadja dan üyelik alıyorum ama msj gönderme yeri nerde gönderemiyorum hoca anlatsana
-
1-) labels kısmından sms'i seciceksin
2-) göndereceğin telefonun başına +9 yazıp yollucaksın (örn = +905549879879) gibi90 karakter sınırı var
-
ücretsiz mesaj... guzel =)
-
yeri gelmişken sorim ucuz voip servisi varmı bildiginiz skype düşünüyodum ama tr yi aramıyo cep telden voip yapıcam faturam azdı ...