İyi Bir Sms Sitesi Öneriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

free lerden bir hayır çıkmıyor arkadaşlar zaten 3 gün sonra bitiyorlar böyle paralı olan bir servisten alacağım biraz aradığım özellik gönderen kısmını kendim yazmak istiyorum numara yada yazı (gön:tahribat.com veya 05555555555 gibi) böle bir servis arıyorum eskiden messenger pro 3 vardı sitesinden bir şey anlamadım fiyatlarını çözemedim müridlerden kullanan varmı böyle bir servis ve ücreti iyi olan tavsiye istiyorum

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

yokmu hiç kullanan ya

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

clicsms pahalimi ?

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

clicsms pahalimi ?

bilmiyorum senin o dediğini pahalımı?? dediğim özellikler varmı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

sunyy2003 bunu yazdı:

free lerden bir hayır çıkmıyor arkadaşlar zaten 3 gün sonra bitiyorlar böyle paralı olan bir servisten alacağım biraz aradığım özellik gönderen kısmını kendim yazmak istiyorum numara yada yazı (gön:tahribat.com veya 05555555555 gibi) böle bir servis arıyorum eskiden messenger pro 3 vardı sitesinden bir şey anlamadım fiyatlarını çözemedim müridlerden kullanan varmı böyle bir servis ve ücreti iyi olan tavsiye istiyorum

selamlar,

sürekli kullandığım servis:

www.smscity.com

hem free hem de kredi alarak, oldukça kaliteli,

msn'den bile gönderebiliyorsunuz mesaj.

Twitter: @CanKirca
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

Bende www.wadja.com'u kullanıyorum hesap başına 5 sms hakkı tanıyor istenildiği kadar hesap alınabiliyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Frosttear bunu yazdı:

Bende www.wadja.com'u kullanıyorum hesap başına 5 sms hakkı tanıyor istenildiği kadar hesap alınabiliyor.

wadja dan üyelik alıyorum ama msj gönderme yeri nerde gönderemiyorum hoca anlatsana 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

1-) labels kısmından sms'i seciceksin
    2-) göndereceğin telefonun başına +9 yazıp yollucaksın (örn = +905549879879) gibi

90 karakter sınırı var

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ücretsiz mesaj... guzel =)

FthAяI(!)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

yeri gelmişken sorim ucuz voip servisi varmı bildiginiz skype düşünüyodum ama tr yi aramıyo cep telden voip yapıcam faturam azdı ...

Toplam Hit: 1407 Toplam Mesaj: 10