İzleyipte Tüyleri Diken Diken Olmayanı Tanımam !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Tek kelimeyle MUHTEŞEM - Video

İskenderun"da İstiklal Marşı"nın kabulünün 86. yıldönümü dolayısıyla özel bir tören düzenlendi.

Törende İlköğretim 2. sınıf öğrencisi kız çocuğunun Milli Marşımızı gözyaşları içinde MUHTEŞEM okuması törene katılanlara duygulu anlar yaşattı.

http://www.samanyoluhaber.com/index.php?khide=1&ghide=1&hid=39668&sec=10

---------------------------------------------------------------------------
    İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İstiklal Marşı"nın kabulünün 86. yıldönümünde Milli Marşımızı güzel okuma yarışması yaptı. Yarışmaya minik bir öğrenci damgasını vurdu.

Mithat Paşa İlköğretim Okulu tiyatro salonunda gerçekleştirilen törende ilköğretim okulu 2. sınıf öğrencisi Mihriban Yıldırım, İstiklal Marşını gözyaşları içinde okudu.

8 yaşındaki Mihriban"ın duygulu hali bütün salonu etkiledi. Jüriden izleyicilere herkes duygulu anlar yaşadı.

Yarışmanın sonuçları İstiklal Marşının kabul edildiği 12 Mart günü açıklanacak. Kazanan yarışmacı altın ve "Safahat"la ödüllendirilecek.
    ---------------
    başlığınız büyük küçük harfle açıldığı için editlenmiştir.lütfen bir daha büyük ve küçük harfin karışık olduğu başlıklar açmayınız.
    +
    video paylaşımlarımızı artık yeni açılan 'video paylaşım' bölümünde sergilediğimiz için konunuz bu bölüme taşınmıştır
    @yonetim

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    ya şimdi herkes beni dövecek ama.. bilmiyorum o yaştaki bir çocuğun istiklal marşının önemini vs kavrayacak durumda olmaması ve başlar başlamaz salya sümük gitmesi ve sonundaki ödül.. kafa karıştırıcı.. elbette içten gelerek söylemiş olabilir ve istiklal marşının önemini maneviyatını kavramışta olabilir ama.. biraz abartı yok mu sizce? ..

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    zombie +1;
    güzel bi yaklaşım. O yaşta bağırarak okumaktan fazlasını yapamaz. İzlemedim ama olsun. Bu tip şeyler hoşuma gitmiyor.

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Yok hacılar, annesinin kucağında bile ağlamaya devam ediyor. Valla etkilendim :D

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    la gerçekten böle şeylerden heç hoşlanmıyom
    güçük güçük çocuklara okutuyolar sonra en iyi okuyana ödül veriyolar?
    mehmet akif bilem yazdığı için ödülü almamış?
    bizler nie bi kere okuyunca ödül alıyoz?

duygu sömürüsünüde sevmem yapanıda
    şimdi sigitirin uleyn (:

punto cero
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Çocuğa hemen kaset yapalım. Iyi tutar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    ya bence bu çocuğun istiklal marşını ağlayarak okuması duygulu olabilir ama koskoca millet vekilleri adamlar okuyamadılar hiç istaiklal marşımızı qavatlar pezolar

aha işte olay yutubta rezalet başlığı altında sonra Türkiyenin dünyadaki imajı kötü diyozzz aha bizi yöneten qav.tlar

http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.youtube.com/watch?v=WVu5o3N9x2A

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    aslında hepimizin oturup buna ağlamamız lazım a.q.

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    gereklı boole seyler kendımızı bıraz daha turk olmaya yaklastırıyor

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek
    böyle şeyler olmadan türklüğünü hissetmiyormusun ben bunu görmedende türklüğümden gurur duyuyodum hala duyuyorum

şiddete meyalim vallahi dertten..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    valla dai bu ve benzerlerini çok izledim geçen günlerdede buna benzer bitane çocuk bağıra bağıra okuyodu. tüylerim diken diken falan olmadı, ondan öncekilerde böyle okuyodu alıştım. artık gelenek haline geldi şiiri okumasına bakımıyolar gözünden yaş gelene ödülü veriyolar. bikere şu bi gerçek her ne kadar az bilinen bi gerçek olsada şiir hiç bi zaman bağırarak okunmaz, gerektiğinde ses toklaştırılır, yükseltilir, vurgulara dikkat edilir, ama bağırılmaz. ben şiir dinletilerine katıldım ödül aldım ordaki diğer okuyanların da hiç biri bağırmamıştı ve mükemmel okumuşlardı. ki farkettiyseniz bu nasıl bi duygulanmaysa istiklal marşı der demez başlıyo ağlamaya bu nası duygulanmak anlamdımki hadi şiirin ortalarında ağlasa neyse

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
Toplam Hit: 2686 Toplam Mesaj: 11