İzmir - İstanbul Otobüsü Gebzede Duruyor Mu ? - Önemli-
-
Merhaba,
Yarın çayırovada olmam gerekiyor.
E 80 de inmem lazım.
Ancak otobüs firmalarını arıyorum gerçekten o kadar insanlıktan çıkmışlar ki "qwrqwrrqsfqwrw haberqew yok gardaşım"
Deyip telefonu kapıyorlar. Anlayışsız ve dinleme özürlüler.
Taaa ben dudullu da inip geri mi geleceğim ?
Biri akıl versin lütfen.
zeybekustasi tarafından 20/Nis/16 16:42 tarihinde düzenlenmiştir -
arabali vapur kullaniyorlarsa gebze'ye girmezler, eskihisardan direk istanbul'a giderler. ama korfezin etrafinda dolaniyorlarsa o zaman gebze otogarina giriyorlar genelde. Pamukkale eskihisardan sonra daricada duruyor hocam. taksici duragi var oraya cekiyor arabayi :) daha sonra karsi tarafa gecip cayirovaya giden minibuslere binebilirsin
-
şurda duranlar var : http://www.obilet.com/rotalar/izmir-gebze-otobus-bileti/
birde şurda : https://www.biletall.com/rotalar/gebze-izmir-otobus-bileti
buradan bakıp firmalardan satın alırsın
-
Pamukkale vs arabalı vapurdan sonra bi kavşakta bırakabiliyorlar hocam ordan zaten çayırova minibüsle 5 dk
-
büyük firmalar gebzede durmuyor hocam cunku gebze otogar farklı yerde onun dısında ıstanbulda bazı noktalar dısında durmuyor .
secerken ızmır gebze secmen gerekır.
nilüfer turizm ıle vapurda ınersın vapurdan ınınce ıskeleden ckınca sagda gebze minibüsleri var onlara binerek gidersin istediğin yere.
hepsinde de vapurda inebilirsin. acil işim çıktı ınmem lazım bagajı almam lazım dersın alırsın bagajın varsa ınersın kımse karışmaz.
nilüfer kesin duruyor vapurda ındırır. dıger fırmalarda vapurdan once ya da sonra ındırır
-
unbalanced bunu yazdı
arabali vapur kullaniyorlarsa gebze'ye girmezler, eskihisardan direk istanbul'a giderler. ama korfezin etrafinda dolaniyorlarsa o zaman gebze otogarina giriyorlar genelde. Pamukkale eskihisardan sonra daricada duruyor hocam. taksici duragi var oraya cekiyor arabayi :) daha sonra karsi tarafa gecip cayirovaya giden minibuslere binebilirsin
Teşekkür ederim.
Dediği gibi pamukkaleyi aradım yoluda tarif ettiler :)