folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir - Manisa Yol Tarifi Ve Karşılama [ Yol Tarifi İstek ]

İzmir - Manisa Yol Tarifi Ve Karşılama [ Yol Tarifi İstek ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Hocam yarın sabah 10.00 sularında İzmir Adnan Menderes Hava Alanına iniyorum (kanatlarımı açıp inecekmiş gibi hissettim), oradan Manisaya en kolay ve en az maliyetle nasıl geçebilirim?

Manisalı zamanı müsait müridler :) beni karşılayıp Manisayı kaba taslak gezdirip birliğime bırakacak arkadaş varsa benzin parasını veririm, istediği divx film ve eğitim setlerinden de hediye edebilirim. Manisada 1.Piyade'ye (Batı Kışla) gideceğim. Gece 01.00'a kadar P.M. atabilirsiniz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun...

Havaalanından Havaşa binip Konak'ta inmek istediğini söylersen san yardımcı olurlar , ardından metroya binip Bornovaya yani son durağa gidiceksin, Bornova'da indiğinde sor "Manisa'ya 5 dakikada bir otobüs kalkıyormuş neresi acaba" hemen gösterirler :) o otobüste seni şehir merkezine bırakıcaktır zaten.

Eğer bir Manisalı mürid seni almaz ise ben ince bi tanıtım yapayım. (Doğma büyüme İzmir'li Manisa İl Jandarma Komutanlığında Askerlik yapmış biri olarak :) )

Şehir merkezi öyle kocaman değil zaten Manisada öyle çok büyük aman aman bir şehir değil o yüzden meraklanma kaybolmazsın. Otobüsten indiğin yerden birliğin Yürüyerek 20 dakika bile değil neredeyse. (eğer yanlış hatırlamıyorsam il jandarma komutanlığının karşısı batı kışla idi, eğer yanlış hatırlıyorsam çok farklı bir yerde otobüsten indiğinde teyit edersin onu :) ) 

Vali konağının arkasında İstanbul diye bir mekan vardır Makarnası şahanedir gerçi hemen hemen tüm menüleri şahanedir ama askeriyenin makarnası rezalet olduğundan oranın makarnası bana çok keyifli gelmiştir her zaman :) Manisa askeri seven bi şehirdir hatta şehir merkezinde genel geçim kaynağı askerdir diyebilirim :) o yüzden hiç sıkıntı çekmezsin. Genelde çarşıya çıktığında İzmir'e gidersin zaten... 

Tekrar hayırlı uğurlu olsun diyim ben sana. 

Keep Going !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    GebesH bunu yazdı:
    -----------------------------

eğer yanlış hatırlamıyorsam il jandarma komutanlığının karşısı batı kışla idi

senin dediğin yer doğu kışla. batı kışla izmirden manisaya giriş kısmında saruhan hotelin karşısında.

İRET dostum eşime ve oğluma pazar günü izmire gitmek için söz verdim. yoksa seni kesin izmirden alıp manisada gezdirirdim. özelden telefonumu atıyorum. teslim olduktan sonra bana ulaş. birliğini falan ver. arada bir ziyaretine gelirim. yemin töreninden sonrada çıkar gezeriz. 

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Öncelikle Hayırlı teskereler kardeşim...

Havaalanına inince servisle Konak'a geç dedikleri gibi, bir şekilde bornova metro ulaş. (konaktan otobüs metro vs.. ile)

Metroda son durakta ineceksin (bornova), merdivenlerden çıkınca solunda hemen taksiye atla(Otobüs,minübüs uğraşma bence), metrodan max. 2 km ötedeki manisa kavşağına(osman kibar kavşağı) bırak beni de. Kavşağın başında sağ tarafta beklersin, Manisa Seyahat arabaları geçer, taksiciye de seni oraya bırakır.

Bahsettiğim kavşak bilinen bir yerdir, kabaca özetlersem Ege üniversitesi Kampüsü girişi bir yan, Ankara yolu bir yan;Metro tarafı bir yan;Jandarma ve Suphi Koyuncuoğlu Lisesi tarafı bir yan, Manisa yolu bir yandır. Senin Manisa yolu girişinde beklemen yeterli olacaktır...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Havaalanından direkt manisaya giden otobüsler var mimturun,direkt manisa merkeze götürüyorlar.Havaalanının kapısından çıktıktan sonra kapının hemen önünde bekliyorlar orada birilerine sor gösterirler.Buda servis saatleri arkadaşım http://www.yoltur.com/ucak_bileti/servis_saatleri.html

Bazen saatlerde değişiklik yapıyorlar sen her ihtimale karşı firmayı bir arayıp sor servisleri kaçtaymış uğraşmazsın oraya git buraya git ;)

Buda firmanın web sitesi www.mimtur.com.Yardımcı olabilmişimdir umarım :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

ozel mesaj atiyorm numarami ve adimida yaziyorum. geldiginde manisaya ara bi sekilde beni. biraz dolasiriz. bu arada mumkunse tras olmadan gel :) inzibatlarla takistirma beni :) tras isini burda hallederiz. hatta izmirdende gelip alabiliriz seni.

SYL 184
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

bugrahan45 bunu yazdı:
    GebesH bunu yazdı:

eğer yanlış hatırlamıyorsam il jandarma komutanlığının karşısı batı kışla idi

senin dediğin yer doğu kışla. batı kışla izmirden manisaya giriş kısmında saruhan hotelin karşısında.

İRET dostum eşime ve oğluma pazar günü izmire gitmek için söz verdim. yoksa seni kesin izmirden alıp manisada gezdirirdim. özelden telefonumu atıyorum. teslim olduktan sonra bana ulaş. birliğini falan ver. arada bir ziyaretine gelirim. yemin töreninden sonrada çıkar gezeriz. 

Ben onları ömrüm boyunca karıştırdım görüldüğü üzere karıştırmaya devam ediyorum....

Keep Going !
Toplam Hit: 2850 Toplam Mesaj: 7