İzmir Asker Hastanesi Nerede ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    evet arkadaşlar başlıktanda anlıyacağınız gibi bu hastane nerede izmirli müritler bana açıklayabilirlermi bunu. uşaktan nasıl bulunur bu hastahane. hangi dolmuşlara binilir nereden daha kolay gidilir. bana bu hastaneyi tarif ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler hepinize.

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    terminalden Servis'var geldigin firmanin bin ona o seni götürür, Hatay da . konaga giderken üst tarafta kalıyor

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

mehmetcan bunu yazdı:
    -----------------------------
    terminalden Servis'var geldigin firmanin bin ona o seni götürür, Hatay da . konaga giderken üst tarafta kalıyor
    -----------------------------

teşekkürler aga allah tuttuğunu altın etsin senin sonunda izmiri bilen bi izmirli çıktı..

benim arkadaşa soruyom sen gel buluruz bi yol diyor adam izmirli izmiri bilmiyor :)

teşekkürler tekrar sana arkadaşım..

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
Toplam Hit: 3597 Toplam Mesaj: 3