İzmir Bornovada Bilgisayar Ve İngilizce Kursu
-
hocalar izmir bornovada tavsiye edeceğiniz fiyat/kalite bakımından uygun kurslar nelerdir ?
-
bilgisayar(netsis vs ) ve ingilizce kursu :( yazmayı unutmuşum
-
meydanın orda bi yerde vardı ama adını unuttum :)
-
bornovayı bilmemde alsancak taraflarında tonla var + bornovada egenin fln düzenlediği kurslar oluyodu ama netsis kursu varmıdır bilmiyorum
-
hmm kız arkadaşım ön lisans bitirdi de böyle iş başvurusunda kullanabileceği kurslar arıyoruz
-
müridler yokmu tavsiyesi olan ?
-
aga bak şimdi..Bornova da k.park da askeriyenin karşısında bir tane ing. kursu var.Bornova metro karşısında fakülte kitapevinin yanında bir tane ing.kursu var..Bornova merkezde zaten tonla var.Herkesin her yerdeki fiyatı bilmesine imkan olmadığına göre gideceksin araştıracaksın fiyatlar nedir ne değildir.Fakat tavsiyem ing. konusunda alsancaktaki köklü kurumlara gitmen english akademi,tömer,amerikan kültür,türk -amerikan derneği,ukla vs..Bilgisayar için hiç ilgilenmedim ama bilgisayar müh. okuyorsan fakültenize kurslar ile ilgili broşür falan gelir.Okumuyorsan ege bil. müh ile şirketler kurslar veriyor.Netsis nedir verilir mi kaça gider bilmiyorum :) netsis konusunda yrdımcı olamayacağım dolayısıyla.
-
hmm tmm saol hoca
-
Bornova da durum nedir ne değildir bilemiyorum ama sana fikir vermesi açısından Alsancak Çankaya Konak taraflarını falan araştırmıştık İngilizce için. Gideceğin programa göre değişiyor saat ve fiyatlar , ağustos başı şöyleydi ortalama olarak not etmişim ufak bi kağıda.
Kıbrıs Şehitleri üzerindeki Tömer 217 TL - Ayda 40 saat ( öğrenci + ek indirim fiyatı bu ,ek indirim şu an uygulanıyor mu bilmiyorum )
347 TL - 2 ay 48 saatEnglish Academy 205 TL Ayda 24 saat ( öğrenci )
Türk-American Derneği 340 TL tek kur 60 saat ( öğrenci )
UKLA 216 TL ayda 36 saat ( öğrenci )
İçlerinde sunulan seçenekler / fiyat olarak bizim kafamıza yatan Ukla oldu..
Bu arada netten araştırıp karar vermeni tavsiye etmem pek , tek tek gidip sorman fiyat ve seçenekler arasında daha iyi seçim yapmanı sağlıcaktır , indirim vs.de daha avantajlı olursun.
-
English Academy 205 TL Ayda 24 saat ( öğrenci ) ingilizce kursu çok iyi hocalar ingiliz
bilgisayar kursu içinde bemarı tavsiye ederim kıbrısşehitlerde
-
ben address e gidiyorum ben de araştırmıştım da kız arkadaşım daha yeni başlıcak onun için biraz daha fiyat olarak uygununu arıyoduk burda sormamın amacı da giden var mı çünkü yukarda da yazdığım gibi amacımız en uygun fiyata en en dzgünü zaten biraz ilerletince iyi bir kurs bakcaz :) yine de çok teşekkür ederim :)
edit: english academy için çeviri ağırlıklı konuşmayı köreltiyo dedi hemenh hemen konuştuğum tüm gidenler