folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İzmir Bucada Bay Bayan Garson Ve Barista Araniyor

İzmir Bucada Bay Bayan Garson Ve Barista Araniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

İzmir buca hasanağa bahçesi yakınında açılacak olan cafe-restaurant işletmemize tecrübeli bay ve bayan, garsonlar ve barista alınacaktır. çalışma şartları ve diğer ayrıntılar için pm atarsanız müraacat telefonunu vereyim. Bucada oturan ve iş tecrübesi olanlar tercih sebebidir. murid ve murid yakini olmak tercih sebebidir. part-time veya yarım gün çalışma imkanı sunmaktayız.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

aLsanCaK bunu yazdı:
    -----------------------------
    İzmir buca hasanağa bahçesi yakınında açılacak olan cafe-restaurant işletmemize tecrübeli bay ve bayan, garsonlar ve barista alınacaktır. çalışma şartları ve diğer ayrıntılar için pm atarsanız müraacat telefonunu vereyim. Bucada oturan ve iş tecrübesi olanlar tercih sebebidir. murid ve murid yakini olmak tercih sebebidir. part-time veya yarım gün çalışma imkanı sunmaktayız.
    işletmecı yada sorumlu mesul muduru arıyorsanız yardımcı olabılırım.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    mesul mudur benim dayi bize eleman lazım :D bana eleman bul
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    aLsanCaK bunu yazdı:
    hacı sende mı kafede calısıyorsun sımdı ben garson olmam :D mayış ne kadar adı ne demıstın mekanın . Web siteniz varmı yardımcı olayım maksat bızımde tuzumumz bulunsun oyle ucretede gerek yok

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

para pul mevzularını bildirsene bana bi hacı. bi kız var takıldığm iş aranıyo.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı:
    aLsanCaK bunu yazdı:
    hacı sende mı kafede calısıyorsun sımdı ben garson olmam :D mayış ne kadar adı ne demıstın mekanın . Web siteniz varmı yardımcı olayım maksat bızımde tuzumumz bulunsun oyle ucretede gerek yok

o işlere ben bakacam aga yardim lazımolursa solerım sagolasın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:

para pul mevzularını bildirsene bana bi hacı. bi kız var takıldığm iş aranıyo.

bende sordum arkadasada ama cevap vermedı sanırım ucretsız calısılacak. allaha sukur kazancımız yerınde ama duzennsızlık var ben genede bır sorayım ogrencı kardeslerımız var etrafta.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yakında master için izmirde olacam beni alırsan çalışırıım akşam 6dan sonra sabaha kadar boşum malum ev kirası çıksın yeter :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı:

yakında master için izmirde olacam beni alırsan çalışırıım akşam 6dan sonra sabaha kadar boşum malum ev kirası çıksın yeter :)

gece kapali olacak mekan ama bakalim 6 dan sonra kenera yazalim seni aklimizda bulun.
Toplam Hit: 1231 Toplam Mesaj: 9