İzmir Bucada Bay Bayan Garson Ve Barista Araniyor
-
İzmir buca hasanağa bahçesi yakınında açılacak olan cafe-restaurant işletmemize tecrübeli bay ve bayan, garsonlar ve barista alınacaktır. çalışma şartları ve diğer ayrıntılar için pm atarsanız müraacat telefonunu vereyim. Bucada oturan ve iş tecrübesi olanlar tercih sebebidir. murid ve murid yakini olmak tercih sebebidir. part-time veya yarım gün çalışma imkanı sunmaktayız.
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------
İzmir buca hasanağa bahçesi yakınında açılacak olan cafe-restaurant işletmemize tecrübeli bay ve bayan, garsonlar ve barista alınacaktır. çalışma şartları ve diğer ayrıntılar için pm atarsanız müraacat telefonunu vereyim. Bucada oturan ve iş tecrübesi olanlar tercih sebebidir. murid ve murid yakini olmak tercih sebebidir. part-time veya yarım gün çalışma imkanı sunmaktayız.
işletmecı yada sorumlu mesul muduru arıyorsanız yardımcı olabılırım. -
mesul mudur benim dayi bize eleman lazım :D bana eleman bul
-
aLsanCaK bunu yazdı:
hacı sende mı kafede calısıyorsun sımdı ben garson olmam :D mayış ne kadar adı ne demıstın mekanın . Web siteniz varmı yardımcı olayım maksat bızımde tuzumumz bulunsun oyle ucretede gerek yok -
para pul mevzularını bildirsene bana bi hacı. bi kız var takıldığm iş aranıyo.
-
hipokondriyak bunu yazdı:
aLsanCaK bunu yazdı:
hacı sende mı kafede calısıyorsun sımdı ben garson olmam :D mayış ne kadar adı ne demıstın mekanın . Web siteniz varmı yardımcı olayım maksat bızımde tuzumumz bulunsun oyle ucretede gerek yok
o işlere ben bakacam aga yardim lazımolursa solerım sagolasın -
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------para pul mevzularını bildirsene bana bi hacı. bi kız var takıldığm iş aranıyo.
bende sordum arkadasada ama cevap vermedı sanırım ucretsız calısılacak. allaha sukur kazancımız yerınde ama duzennsızlık var ben genede bır sorayım ogrencı kardeslerımız var etrafta. -
yakında master için izmirde olacam beni alırsan çalışırıım akşam 6dan sonra sabaha kadar boşum malum ev kirası çıksın yeter :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------yakında master için izmirde olacam beni alırsan çalışırıım akşam 6dan sonra sabaha kadar boşum malum ev kirası çıksın yeter :)
gece kapali olacak mekan ama bakalim 6 dan sonra kenera yazalim seni aklimizda bulun.