folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir-Çanakkale Otobüs Seferleri

İzmir-Çanakkale Otobüs Seferleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Arkadaşlar uçakla Adana' dan İzmir' e gideceğim.

Oradan Çanakkaleye geçeceğim 320 km yazıyor nette.

Bursa-çanakkele önermeyin çünkü uçak bursaya aktarmalı gidiyor ve saat uyumsuz oluyor.

o yüzden izmir e inip oradan çanakkaleye geçeceğim.

Havaalanı ile otobüs terminali arasında mesafe kaça?

Taksi kaça götürür.

Sanırım havaş diye bi otobüs vardı o götürüyordu baya 10 tl ye.

ama otogar yoktu güzergahta.

Havaalanından otogara nasıl giderim.

otogar - çanakkale kaç para  ??

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_SuNShiNe
    the_SuNShiNe's avatar
    Erkek

Havaalanından otogara nasıl gideceğin konusunda bir fikrim yok; ben otogar-çanakkale konusunda yardımcı olayım :)

Metro ile 25, KamilKoç ve Truva ile 30 lira diye biliyorum bilet fiyatlarını. Herhangi bir saatte rahatlıkla bulabilirsin diye düşünüyorum ama malum yarıyıl tatili belki bir ihtimal yoğunluk olabilir. 5 saat civarı sürer yolculuk. iyi yolculuklar :)

Bu arada online bilet olayı var sanırım 3 firmada da, biletini internetten alabilirsin otobus saatlerine falan da bakarsın. Hem internetten alınca indirimli alabiliyorsun bazen :)

Şu alacalı bulacalı yeryüzünde bir adam dolaşır, ne zengin, ne yoksul, ne mümin ne kafir, yaltaklanmaz hiçbir hakikate, saygısı yok hiçbir kanuna... Şu alacalı bulacalı yeryüzünde, bu yiğit ve hüzünlü adam kim ola?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

uçak biletimi aldım  18 şubat 09.20 uçuyorum.

otobüs seferlerine baktım 6 buçuk saat sürüyormuş.

12.30 da metronun seferi var yetişemem büyük ihtimal.

17.30 da kamil koç var onun saati iyiymiş.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SMYRNA
    SMYRNA's avatar
    Erkek

Havaalanından otogar 40 tl civarında yazar...Alternatif istersen havaştan alsancakta inersin oradan taksiye binersin oda 15 tl civarı yazar...Onunda toplamı önce yazdığım rakama yakın tutar...En mantıklısı havaalanında taksici ile pazarlık yapmak...

İzmirin denizi kız, kızı deniz Sokakları hem kız hem deniz kokar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

SMYRNA bunu yazdı:
    -----------------------------

Havaalanından otogar 40 tl civarında yazar...Alternatif istersen havaştan alsancakta inersin oradan taksiye binersin oda 15 tl civarı yazar...Onunda toplamı önce yazdığım rakama yakın tutar...En mantıklısı havaalanında taksici ile pazarlık yapmak...

izmirde akşama kadar zamanım var peki bunu dolmuşla  halledemem mi?

havaalanın dan otogara dolmuş yok mu? Bu kadar saçma olamaz??

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

hava alanından garaja giden bir belediye otobüsü var. 3buçuk tl kadardı en son bir kaç ay önce gitmiştim.hava alanında inince hemen göreceksin zaten.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Havaalanından otogara gitmek için taksi yerine tren (izban) ve otobüs (eshot) kullanabilirsin. Bu ikisini kullanmak için 3-5 kart denilen karta ihtiyacın olacak. Bu kartlarla otobüslere-trene-metroya-vapura 3 ya da 5 kere binebilirsin. Bu kartı sanırım otobüs şöförleri ve bazı bayiler veriyor, havaaalanında da verilmesi gerekir. Eğer 3-5 bilet alırsan, önce izban trenlerine binerek Aliağa yönüne doğru gideceksin. Şirinyer istasyonunda inersen, oradan birilerine sor otogar minibüsleri nereden geçer diye, 50-100 metre ilerde (velioğlu fırını fln var, otobüsler de geçer) minibüs bekleyebilirsin. Otogar yazan minibüse bin. Sanırım 2.5 tl felandır. Yanında 5 lira felan kağıt para olsa iyi olur. Son durak otogar.

Taksiyle otogara gitmek istersen de havaalanından otogar çok yazar. Tahminen en az 50-60 lira yazar. Eğer yükün hafifse taksiye o kadar para verme derim.

Havaşları bilmiyorum. Götürebilir. Havaalanından garaja giden bi otobüs de olabilir. Google'da Eshot diye bi arama yap, seferlere felan bak.

Çanakkale ye Truva Seyahatle gidiliyor. 3 sene önce 30-35 liraya gidiyordum, şimdi fiyatlarını bilmiyorum.

İyi Seyahatler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

c0der bunu yazdı:

yanlı$ i$ yapmı$sın sen $akirpa$adan çanakkaleye direk uçacaktın, otobüsle o yol çekilmez

sorduğun sorularda garip havaalanından heryere, otogara otobüsüde var dolmuşuda var taksiside var köy değil izmir

kaldıki otogara gitmenede gerek yok havaalanından indiğin gibi gaziemirdeki bi çanakkale truva turizm, kamil koç, metro yazıhanesine gidersin alırsın biletini servis aracı seni götürür otogara

hocam adana dan direk çanakkale uçuşu yok.

THY var sadece o da yine de adana-çanakkale yok

RockZs hocam teşekkür ederim.

Havaalanından sonra herhangi bir anayola çıkıp oradakilere sorarım otogar a nasıl giderim diye :D

Toplam Hit: 1932 Toplam Mesaj: 9