İzmir De İş Aranıyor.
-
Arkadaşlar izmir de iş arıyorum. Varsa pm atarsanız sevinirim 19 yaşındayım 20 dolucak allah nasip ederse 4 ay sonra. bilgisayarım iyidir. ayrıca bir web tasarımcıyım. yani bu alanda iş bulamam ama bilgi olsun kenarda. daha önce çok iş yaptım o yüzden hemen kapabilirim.
-
komilik yapmışlığın var mı ? ya da bulaşık yıkar mısın ?
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar izmir de iş arıyorum. Varsa pm atarsanız sevinirim 19 yaşındayım 20 dolucak allah nasip ederse 4 ay sonra. bilgisayarım iyidir. ayrıca bir web tasarımcıyım. yani bu alanda iş bulamam ama bilgi olsun kenarda. daha önce çok iş yaptım o yüzden hemen kapabilirim.
-----------------------------web üzerine bilgin ne kadar neler yaptın referansların var mı detaylı olarka bı pm atarmısın bana
-
ulan amma göç var izmire ya kardeş ben 2 üniversite bitirdim yüksek lisans yapıyorum gece çalışmak için mc donaltsa bile başvurdum almadılar piyasa çok berbat ha belki senin daha çok zamanın olduğu için iş bulabilirsin kolay gelsin
-
askerlik sorunun var mı* çınarlı da eml nin orda stadyum metroya yakın etiket baskı firmamıza yetiştirilmek üzre elemana ihtiyac vardır. malum işin acemisine asgari ücretle başlanır.yemek verilir.akşam 6 dan sonra mesai. sabah 8.40-9.00 işbaaşı. iş devamlıdır..
-
bucada oturuyosan bulaşıkçı lazım
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------adam web tasarımı yaparım demiş :D ayak işine alıyon hemen :D ne ayak ali :D
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------la olum dukkanınoradan gecerken arabayla bakıyorum hep senı gormuyorum
guncel halının vesıklaık resmını bı yukle surayada bakayım :D
-
komiklik fln salla oralar köpek gibi calıştırıp 5 kuruş verdik diye hava atıyorlar bi site vardı orda chatbox başında durcak müşteri ile konuşcak eleman arıyorlardı 18 icin ben girememiştim siteyi bulursam söylerim.