İzmir De Monitör Tamir Eden Var Mı ?
-
hocalar sabah kalktığımda monitörün açılmadığını gördüm halbuki gece yatarken çalışıyordu.Monitöre elektrik gelmiyor .Elektrik kablosunu değiltirdim sonuç yine aynı sanırım iç aksamda sorun var izmirde nerede tamir ettirebilirim bilen var mı ? Buca yakınları olursa daha bir süper olur. Monitör Samsung SyncMaster 793
-
hasan ağa bahçesinin karşısında bilgisayar tamiri yapan bi cafe var ama monitörle uğrasıyormu bilmiyorum kardeş. tuval cafe.
-
hocam istanbulda topkapı bilgisayar var... googledan bulabilirsin...
elinde çok güzel refurbished monitörler var ben maaş yatınca alıcam sende al bence kargolarlar izmire...
19" 170 liraydı arkadaşlarla birleşip 3 civarında alıcaz 150 ye kapatırız heralde....
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
hocam istanbulda topkapı bilgisayar var... googledan bulabilirsin...
elinde çok güzel refurbished monitörler var ben maaş yatınca alıcam sende al bence kargolarlar izmire...
19" 170 liraydı arkadaşlarla birleşip 3 civarında alıcaz 150 ye kapatırız heralde....
-----------------------------bişe olmaz mı diyosun?
-
Tamir parası olarak 20 liradan fazla verme. 40-50 liraya bi ton satılığı var ikinci elde senin dediğinin...
Duruma göre elektronikçilerde yapabilir ( Elektronikçilerin ilgi alanına giren parçalar bozuksa,arızalıysa )
Dediğim gibi fazla para isterlerse 0 monitör alman daha sağlıklı...