folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İzmir De Monitör Tamir Eden Var Mı ?

İzmir De Monitör Tamir Eden Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek
    hocalar sabah kalktığımda monitörün açılmadığını gördüm halbuki gece yatarken çalışıyordu.Monitöre elektrik gelmiyor .Elektrik kablosunu değiltirdim sonuç yine aynı sanırım iç aksamda sorun var izmirde nerede tamir ettirebilirim bilen var mı ? Buca yakınları olursa daha bir süper olur. Monitör Samsung SyncMaster 793

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    preator
    preator's avatar
    Erkek

hasan ağa bahçesinin karşısında bilgisayar tamiri yapan bi cafe var ama monitörle uğrasıyormu bilmiyorum kardeş. tuval cafe.

gecikmiş adalet, adalet değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

hocam istanbulda topkapı bilgisayar var... googledan bulabilirsin...

elinde çok güzel refurbished monitörler var ben maaş yatınca alıcam sende al bence kargolarlar izmire...

19" 170 liraydı arkadaşlarla birleşip 3 civarında alıcaz 150 ye kapatırız heralde....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam istanbulda topkapı bilgisayar var... googledan bulabilirsin...

elinde çok güzel refurbished monitörler var ben maaş yatınca alıcam sende al bence kargolarlar izmire...

19" 170 liraydı arkadaşlarla birleşip 3 civarında alıcaz 150 ye kapatırız heralde....

-----------------------------

bişe olmaz mı diyosun?

He is finding himself.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Tamir parası olarak 20 liradan fazla verme. 40-50 liraya bi ton satılığı var ikinci elde senin dediğinin...

Duruma göre elektronikçilerde yapabilir ( Elektronikçilerin ilgi alanına giren parçalar bozuksa,arızalıysa )

Dediğim gibi fazla para isterlerse 0 monitör alman daha sağlıklı...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 1544 Toplam Mesaj: 5