İzmir De Part Time İş Ve Öneri
-
Yazın İzmirdeyim 40 gün. Part-time iş arıyorum. Küçük parkı baştan sona gezdim ancak okul saatlerim uymuyordu. Bir iş vardı saatliği 2 tl ye broşür dağıtma işi. Yuh artık dedim. Piyasadan anlamıyorum. Tecrübem malesef yok. 5-6 sene önce mecburiyetten seyyar satıcılık yapmıştım 14-15 yaşımda. Bilgisayarcı vardı o da part time almıyor. Format atabilir ufak tamir yapabilirim. Teknoloji bilgim iyidir. Telefon bilgisayarı pazarlayabilme ağzına sahibim. Bu zamana kadar çok kişi önerilerimle pc ve telefon aldı inandırıcılığım iyidir durum bundan ibaret. Ne iş önerirsiniz. Garsonluk yapabilirim gibi geliyor. Haftaiçi Saat 12 den sonra müsaitim haftasonuda tüm gün müsaitim. Paraya ihtiyacım var. Ne öneriyorsunuz ? Bornovada ikamet ediyorum.
-
ben 2 aydır bu soktumun memleketindeyim.. bırak part timeyi full time çalışacak bir iş henüz bulamadım. verdiğim 3 sayfalık kusursuz cv lere rağmen ne arayan var ne soran...
-
Küçk parka uğra eminim bulursun. Ancak kusursuz cv ile sen tatil yöresinde arıyordursun.
-
up. küçük parkı 2. denemem dede sonuç hüsran oldu herkes deneyimli arıyor.
Toplam Hit: 620 Toplam Mesaj: 4