folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir" Deki İnternet Durumu

İzmir" Deki İnternet Durumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yaklaşık 4 gündür İzmir/Selçuk'ta internet durumu berbat.her 15-20 dk ya bi internet kopuo şansın varsa bağlanıosun. Şansın yoksa bağlanamasssın 1-2 saat sonra gelio.Bilgisayarı kapatıp açmayı mı denemedim modemi dinlendirmeyi mi sonuç aynı.Kendi kendine igidip kendi kendine gelio.Aynı durum hükümet konağında da söz konusu.Konuştuğum 1-2 kişi de yakınıo bu durumdan.

Nedenini biliyor musunuz?yada yaşıor musunuz böyle şeyler birkaç gündür.Çözüm önerileriniz?

http://yigitdemirag.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    izmir üçyol tarafında oturuyorum..dediğin kadar yok ama gecenin 1inde 5kb'la dosya indiriyorum !! :@

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    arkadaşlar biliyosunuz grev var ve greve çıkanların çoğu teknik personel anlayacağınız eleman yetersizliği olduğundan bir çok yerde sorunlar çıkıyo ve müdahalede haliyle gecikiyo aksıyo en azından karabağlar telekom müdür muavininden bizzat kendim duydum aynı sorunları cafemde yaşadığımdan benim oraya gitmeme neden olmuştu bekleyeceğiz başka çare yok

ZİNAR KERE ZİNAR
Toplam Hit: 723 Toplam Mesaj: 3