folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir Hediyelik Eşya Fuarı

İzmir Hediyelik Eşya Fuarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Beyler gittim gezdim gördüm geldim :D incik boncuk fln var genelde,giysi satan bikaç stand vardı,bilgisayar firmaları fln gelmiş satış yapıodu vs. vs. bi sürü şey :D kitaplarda fln indirimler vardı 2 kitap aldım leman ciltleri vardı onlarda aldım,birde favori standım elbette silah satan standdı :D muşta,jop,ninja yıldızı,nunchaku fln aklınıza gelebilecek her tür ateşsiz silah vardı!Ayrıca av malzemesi satanlardan daha ucuza alabiliyorsunuz!Ordan bikaç parça bişiler aldım döndüm geldim :D fuar bugün açıldı ayın 30una kadar açık :) giriş 1 ytl eer bişiler almak istiyorsanız gidip bakmanızı öneririm :)

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

ooo açılmış mı fuar ya :)

Giderim her sene genelde, orda çalışan tanıdık bir abim var, çok yardımcı oluyo saolsun :)

Her zevke yönelik bi fuar, çok harika oluyo standları fln gezmesi.

Leman dergisinin olduğu standdı geçen senelerde benim favorim :D Fırsat bulursam giderim inşaallah bu sene de ..

allcolorsarebeautiful.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Eet ilginç. Bir hediyelik eşya fuarında silah filan.

Tabi kaçırılmaması lazım. Ben böyle bi stant hiç görmedim bu tür fuarlarda ama çok mantıklı. Hatta bana kalırsa bir sex shop kendisine ait stand açarsa manyak para kırar.

Bilgilendirdiğin için saol.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    İçerde 2 tur attım aradım leman standını bulamayınca güvenlik görevlisine sordum,gösterdiği yere gittim yine bulamadım ordaki güvenlikçiyede sordum sonunda standa ulaştım :D standda fazla bişi yoktu,posterler vardı tişört don fln vardı :D leman ciltleri bide kıyıda kitaplar fln vardı fena deildi =) ilgimi en çok çeken stand dediğim gibi silahların olduu standdı :D arkalarda kalıyo biraz,içeri girip en dıştan içe doğru yürüye yürüye gezin vakit su gibi geçiyo bakınırken :D :P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

Hocam kıtap acısından bakarsak hareketlımı fuar..3-5 stand yoktur ins sadece kitapla ilgili =)

Bugun gecıyodum ordan ala ala dedım ne varda bu kadar mıllet buraya gırıyor =) Megerse bundan herhalde ;)

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    Geçen sene  hediyelik eşya fuarı çok kötüydü bu sene dediğin gibiyse gidip dolaşiyim bari.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Ya kitap fuarına gitmiştim geçen sene,o kitap fuarı kadar güzel deil bence...Kitap standı olarak 3-5 stand fln var :D fazla deildi bnm gördüğüm kadarıyla ama biraz beynim dolandı gezmediğim yer varsa bilmiom :) yeni kitaplarda vardı sanırım ama geneli rafta kalan kitaplar tarzında :) yani baskısı eski,adı fazla duyulmamış kitaplar,ilgi çeken kitaplar var aralarda ;) girin bakın boş vaktiniz varsa giriş altı üstü 1ytl yani :)

Toplam Hit: 1518 Toplam Mesaj: 7