folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder İzmir İçi Corel Draw Ve Adobe İllustrator Kursu Lazım

İzmir İçi Corel Draw Ve Adobe İllustrator Kursu Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

arkadaşlar nette baktım pek güncel konu kalmamış bununla ilgili tarihler çok eski. şimdi durum şöyle biz oluklu mukavva karton kutu üretimi yapıyoruz. tabi

kutuların baskıları oluyor. baskı klişeleriyle beraber baskı formları var. bunları bizim klişecilerimiz yapıyor. müşterilere daha hızlı cevap verebilmek adına

baskı formlarına ben el atmak istiyorum. tasarımını çizimlerini baştan sona ben yapıcam. zaten yakın zamanda matbaaya da geçeceğimiz için bir nevi corel

ve illustrator da uzmanlaşmam gerekiyor. izmir içi kurs adı yada link atabilirseniz yüz yüze görüşebileceğim muhatap bulabilirsem sevinirim. saygılar...

Kendi şansımı yaratırım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bemar, izir kariyer merkezi fılan bakacaksın ozel kurs ıstıyorsan verecek kısı bulabılırım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Kendin kurcalayarak öğrenemezmisin? Corelı matbaalar standart olarak kullanıyor, illustratorde tasarım için diyosun... Corelda pek bişey yok bildiğim kadarıyla, İllustrator biraz sıkıntılı bişey,beni photoshop kadar sarmadığı için fazla kurcalamamıştım ama çok güzel işler yapılıyor illustrator ile...

Sana tavsiyem otur kendin çalış googledan araştıra araştıra. Çünkü kurs sana programı öğretecek tasarım yapmayı değil, kendin bişeyler yapabilmen için oturup kendin çalışmalısın tutoriallerden. illustrator tutorials gibi arat youtubeda vidyolar falan çıkar.

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Aynen aslında ben de İzmir de, Maya, Autocad kursları veren, ayrıca resim, heykel vs gibi kurslar da arıyorum uygun fiyatlı :/ DESEM var dokuz eylülün ama

açılmadı kursları haber bekliyorum.

http://web.deu.edu.tr/desem/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:
    -----------------------------

bemar, izir kariyer merkezi fılan bakacaksın ozel kurs ıstıyorsan verecek kısı bulabılırım 

hocam önerdiğin yerlere bakıcam teşekkür ederim. birde bilge adam vardı bugün gittim baktım taşınmışmı napmış yok yerinde :S

@wasd hocam dediğin yol öğrenmek için harika fakat onları yapabilmek için ne dermanım nede zamanım var :) videolara baktım zaten çoğu ingilizce bi bok anlamadım bana 0 dan eğitim lzm. vaktim olsa zaten ilk google amcaya sorardım eyw saolasın...

Kendi şansımı yaratırım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

SALDIRAY bunu yazdı:

hipokondriyak bunu yazdı:

hocam önerdiğin yerlere bakıcam teşekkür ederim. birde bilge adam vardı bugün gittim baktım taşınmışmı napmış yok yerinde :S

@wasd hocam dediğin yol öğrenmek için harika fakat onları yapabilmek için ne dermanım nede zamanım var :) videolara baktım zaten çoğu ingilizce bi bok anlamadım bana 0 dan eğitim lzm. vaktim olsa zaten ilk google amcaya sorardım eyw saolasın...

hocam bilge fıyatları yuksek genelde corel kullanmazlar adobe kullanırlar 

corel ne dıye kullanılır anlamam illustrator daha guzel gelıyor bana vektorel olarak 

ama matbaaların hepsı ,tabelacılar corel kullanırlar hep.

bu arada sızın yerınızın bılgılerı fılan bı pm atarsan yaptırmak ıstedıgım bazı seyler var yaza dogru uygun olursa sızınle calısmak ısterım kutu olarak 
    bırde web sıtenız varsa onu da gonderın pm ıle ıs tanımınızı oradan ınceleyım  

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1352 Toplam Mesaj: 6