İzmir İçi Telefon İşi Yapan ?
-
kolay gelsin herkese, elimde iphone 6 var cam değişmesi lazım. Tanımadığım etmediğim yerlerden dandik bir şey yaptırmak istemiyorum. Tavsiye edebilceğiniz ya da aranızda var mıdır yardımcı olabilecek ?
-
up
-
şu an izmir'de değilim ama bitpazarından (yeni adıyla iletişimciler çarşısından) iphone 4s-5-6 plus-galaxy 6 camı değiştirdim. 150-200-300 TL gibi fiyatlarla. içindeki ekranı kırılmamışsa fiyatlar ortalama bu. Yaptırdıgım yere yönlendirebilirim seni tabi.
-
teknozen muzaffer le görüş telefon : 05334480418
-
gel gel. hallederiz hocam.
-
benimde iphone 5s in ekran sağ üs köşesi hafif kalktı. bastırınca içeri doğru gidiyor ama telefonla konuşurken seste kısıklık boğukluk kesilme yaşıyorum.
konuşurken bi yandan parmağımla sağ üst köşeye bastırırsam ses düzeliyor. Bunun bir çözümü var mı? Aynı şekilde izmirdeyim hemen 1-2 saatte halledebilcek telefoncu bulsam götürüp yaptırırım
-
legendary bunu yazdı
benimde iphone 5s in ekran sağ üs köşesi hafif kalktı. bastırınca içeri doğru gidiyor ama telefonla konuşurken seste kısıklık boğukluk kesilme yaşıyorum.
konuşurken bi yandan parmağımla sağ üst köşeye bastırırsam ses düzeliyor. Bunun bir çözümü var mı? Aynı şekilde izmirdeyim hemen 1-2 saatte halledebilcek telefoncu bulsam götürüp yaptırırım
Muhtemelen bataryan şişti hocam ekran o yüzden atıyor.
-
mkyb bunu yazdılegendary bunu yazdı
Muhtemelen bataryan şişti hocam ekran o yüzden atıyor.
olabilir hocam ama düşürdükten sonra oldu. Batarya şiştiyse yeni bataryası ne kadarki bunun? bide hiç şarj problemi yaşamıyorum. Aldığım günkü gibi gidiyor şarjı
-
Düşmeden olduysa ekranı içeriden tutan lastik var oda oynamış olabilir.
-
bu olay sesi nası etkiliyo hala anlamış değilim :)
-
cappuccino bunu yazdı
teknozen muzaffer le görüş telefon : 05334480418
Yazan herkese teşekkürler arkadaşlar. ARkadaşın tavsiyesi üzerine gittim çankaya da iyi bir dükkan dalavere yok. 150 lira sorunsuz değişim yaptılar. Kolay gelsin