İzmir İngilizce Kurs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşlar durumum şu,

şimdi 4 hafta içinde bilgeadamdan ERP kursu bitiyor son bir sınav kaldı muhtemelen üstün başarı sertifikası alıcam.

haziran 11 de smmm sınavım var ( mali müşsavirlik staj başlatma sınavı) onuda haziran 11 de yüzde 90 veriyorum.

şimdi SAP ile çalışan bir firmaya giriş yapabilmek istiyorum. tüm bunların yanında wallstreet de yaptığım seviye belirleme sınavına göre orta düzey bir ingilizcem var.

4 hafta sonra kurs bitince direk ingilizce kursuna yazılıcam. yıllardır düzensiz şekilde evde uğraştım yapamadım.

fakat bu noktada şuna karar veremedim. belli bir sınava yönelik mi ingilizcemi geliştirmem iyi olur? 

yani mesela toefl 85 i mi hedefleyerek eğitim almalıyım. yoksa ingilizce geliştirmek mi?

ben günlük olarak takılmadan konuşmak internette ingilizce metinleri artık rahat okuyabilmek ingilizce içerikleri takip edebilmekten daha büyük bir keyif alırım.

fakat iş olaylarınıda düşünüyorum şu an. ve bilmiyorum mesela toefl 85 alırsın ama o başka birşey dermisiniz?

bu süreci geçmiş yada içinde olan arkdaşların fikirleri neler?

şu an birazda acele edip erken kayıt avantajlarından yararlanmak istiyorum ve tüm bunların yanında kesinlikle türk bir hoca ile çalışmak istemiyorum.

bu noktada izmirde neler yapabilirim? neler önerirsiniz? cidden bu konuda çok yardıma muhtacım şu an.

bu arada ingilizceyi halletsem komple youtube analınıda ingilizce üzerine kurarım ki o çok tatlı olurdu düşününce:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

english time fılan ıyı degıl aslında bu kursların hıc bırı ıyı degıl devamlı hocalar fılan degısıyor . 

ıngılızce kursu ıle cok gelısmıyor hocam ıngılızce acıkcası.belırlı bır sevıyenın uzerıne anca kelıme dagarcıgını artırarak gelıstırırsın . 

kurs hıkaye 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Valla seviye tespittde bana nirmalde gramer yuksek kelime bilgisizayif cikar aende kelime var gramer yok hizli gelisim gosterirsin filan dediker

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı

Valla seviye tespittde bana nirmalde gramer yuksek kelime bilgisizayif cikar aende kelime var gramer yok hizli gelisim gosterirsin filan dediker

hep öyle derler

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

:) kendimi özel hissetmiştim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

up olsun 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam Selamlar

Ben geçen dönem 1 kur english time dan eğitim aldım. Açıkçası eğitim sistemleri berbat. Ama ne var, düzenli olarak ders çalısıyorsun her gün pratik yapıyorsun, bir müddet sonra ingilizcenin geliştiğini anlıyorsun.

Benim nacizane önerim, sahibinden sitesinde 2. el kur satanlar var, oradan uygun kurslar bulup denemeni tavsiye ederim. Bir müddet sonra, skype üzerinde sohbet ederek kendini geliştirebilirsin.

Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    saposcol bunu yazdı

Hocam Selamlar

Ben geçen dönem 1 kur english time dan eğitim aldım. Açıkçası eğitim sistemleri berbat. Ama ne var, düzenli olarak ders çalısıyorsun her gün pratik yapıyorsun, bir müddet sonra ingilizcenin geliştiğini anlıyorsun.

Benim nacizane önerim, sahibinden sitesinde 2. el kur satanlar var, oradan uygun kurslar bulup denemeni tavsiye ederim. Bir müddet sonra, skype üzerinde sohbet ederek kendini geliştirebilirsin.

aaa süper mantıklı birşey bu bak hiç düşünmemiştim.

bu şekilde daha ufak bir bütçe ile halledebilirm. 

işte böyle gzel fikirler lazım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam en iyi yolu, yurtdışında birkaç ay hiç türk arkadaşın olmadan yalnız kalmak.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

ben ingilizceyi wow oynayarak öğrendim :W geçen senede bucada british culture a gittim. her dil kursu konusunda dediğim gibi içerikten çok ders alacağınız hocalara bakın. nereli aksanları nasıl bakmak lazım ben c1 ve c2 seviyesini yaşıtım bir bayandan almıştım ingiltere doğma büyüme bir insandı zaten ingiliz aksanına zaafım var birde bayan olunca öğretmen zevkle derslere gidiyordum :W

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

hocam en iyi yolu, yurtdışında birkaç ay hiç türk arkadaşın olmadan yalnız kalmak.

tabi muhakak orası öyle.

fakat bunun için hem maddi hemde zamansal açıdan sıkıntılarım var.

aslında şöyle yerel olarak atıyorum bir eve kapatsalak 1 2 ay full yabancı olsa buda gzl olabilir:)

Toplam Hit: 915 Toplam Mesaj: 11
ingilizce