Izmir Is Arayisi (İş Analistliği, Sistem Analistliği)
-
Selamlar
Izmir'den bir arkadasim is analistligi ve/veya sistem analistligi üzerine is ariyor.
Tanimi söyle:
proje içerisinde talepleri değerlendirip dökümante ediyor ve geliştiricelere talebin yapılması için aracı oluyor
ilgili projenin takibi yapıyor
Arkadasin ayrica c# yazilim bilgisi de var.
Suan tasinma durumu yok. Izmir manisa tarafli uygunmus,
Bildiginiz, yönlendirebileceginiz firmalar vs varsa paylasirsaniz sevinirim.
-
unbalanced bunu yazdı
Selamlar
Izmir'den bir arkadasim is analistligi ve/veya sistem analistligi üzerine is ariyor.
Tanimi söyle:
proje içerisinde talepleri değerlendirip dökümante ediyor ve geliştiricelere talebin yapılması için aracı oluyor
ilgili projenin takibi yapıyor
Arkadasin ayrica c# yazilim bilgisi de var.
Suan tasinma durumu yok. Izmir manisa tarafli uygunmus,
Bildiginiz, yönlendirebileceginiz firmalar vs varsa paylasirsaniz sevinirim.
ben de izmirde iş analisti olarak iş arıyorum , sertifikası vs var mı bu iş analistliğinin , bpmn vs cok kullanıp mockup data ve ekran tasarımlarını cok yaptım
-
hipokondriyak bunu yazdı
ben de izmirde iş analisti olarak iş arıyorum , sertifikası vs var mı bu iş analistliğinin , bpmn vs cok kullanıp mockup data ve ekran tasarımlarını cok yaptım
benim bildigim kadariyla arkadasin sertifikasi vs yok. Tecrübesi var sadece baska firmalarda. Isin detayini ben de cok bilmiyorum
-
İş analistliğinin sertifikası var. CBAP diye geçiyordu değişmediyse. Sertifikayı almadım ama eğitimine gitmiştim, faydasını da gördüm.
-
İstanbulda olsaydı değerlendirirdik.
-
hazır konu açılmışken izmir'de kamu kurumunda çalışacak bilgisayar/yazılım mühendisi arıyoruz. iş arayan varsa bana ulaşabilir
-
cevaplar icin tesekkürler arkadaslar :)
konu hala acik.
@esinti uzaktan kabul ederseniz o da olur hocam :) en azindan bir konusun. CVsine baktim arkadasin 6 yila yakin sistem analisti olarak, 3 yil yazilim uzmani ve 1 yila yakin da teknik eleman olarak calismis.