İzmir İstanbul Hattı Arasında Otobüste Tanıdıgı Olan Varmı.
-
istanbuldan izmire kedi getirrttirecem. nasıl getirrtirebilirim. aranızdan biri bostanlı sahil tarafında oturuyor mu. bana getirebilirmi. birde hayvan taşımacılıgı yapan bi kargo firması fln varmı bildiğini :)
-
bostancı sahil'dir o.
-
Oğuz kardeşim Bostancı sahil değil. İstanbul'dan bahsetmiyor birader. İzmir Bostanlı sahilinden bahsediyor:))
-
Otobüsten koltuk ayarla koydur kafese at koltuğa yemini içine koy 1-2-3-4 numaralardan birine al ki tv de seyretsin...
-
İzmir Bostanlı Değil Kardeşim yanlış Yazdım.
İstanbul Bostancı :)
-
Otobus işini ayarlayabilirim kamilkoç ta var tanıdıklar hocam.Sorayım gunduz haber veririm.Köpek işi yapan arkdaşlarımda var kargo durumunu konusurum hangi firma,ücret ne kadar vs,vs.
-
Tanıdığa gerek yok. Uyutup kafese koydugunda bavulların koyulduğu yere yerleştiriyorlar.
İzmiri bilmiyorum ama Kamil Koç ve Nilüfer firmaları ile yolculuk yaptığımda çoğu kişi hayvanını o şekilde götürüyordu.
-
Normal firmalarda getiriyor ya köpek filan gördum isatanbuldan marmarise gittiğini.Uyutmak gerekiyor yoksa huysuz oluoyşra havlıyor fılan vs.öyle bir durum olursa ilaç dozajı ayarlanır kiloya göre basarız ilacı 2 gun uyur kedi.Problem kalmaz
Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 8