İzmir Marşı
-
Kendi siteme izmir marşı koymak istiyorum arkaplandan çalması için. bunu nasıl yapabilirim ? aslında ben bir yol buldumda nasıl olduğunu bilmiyorum şu sitede www.efsanefen.com'da izmir marşı çalıyor bende koymak istiyorum lütfen yardım . . . .
-
nasıl koycağın siten varsa admin yerinden girip orda bakabilirsin pek bilmiyorum
-
Ganimet hocanın verdiği linkten şarkıyı indir www.imeem.com'dan üyelik aç upload et.Sonra ordaki kodu kopyala çalmasını istediğin sayfanı tepesine yapıştır.
-
MESSAGE DELETED
-
<object id="wmp" classid="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6" width="0" height="0">
<param name="URL" value="http://www.efsanefen.com/eFSaNeFeN.CoM.mp3" ref>
<param name="rate" value="1">
<param name="balance" value="0">
<param name="currentPosition" value="0">
<param name="defaultFrame" value>
<param name="playCount" value="5">
<param name="autoStart" value="-1">
<param name="currentMarker" value="0">
<param name="invokeURLs" value="-1">
<param name="baseURL" value>
<param name="volume" value="100">
<param name="mute" value="0">
<param name="uiMode" value="mini">
<param name="stretchToFit" value="0">
<param name="windowlessVideo" value="0">
<param name="enabled" value="-1">
<param name="enableContextMenu" value="-1">
<param name="fullScreen" value="0">
<param name="SAMIStyle" value>
<param name="SAMILang" value>
<param name="SAMIFilename" value>
<param name="captioningID" value>
<param name="enableErrorDialogs" value="0">
<param name="_cx" value="4233">
<param name="_cy" value="1164">
<param name="ShowDisplay" value="False">
</object>bu kodla sitende arka planda caldirabilirsin
-
MESSAGE DELETED
-
sayfani frameli yap.kucuk bir frama icine koy kodlari
-
<embed src="http://izmirmarsininadresi/izmirmarsi.mp3" width="200" height="30" type="audio/mpeg" ShowStatusBar="0" AutoSize="true" AutoStart="false" DisplaySize="0" loop="1" style="background-color:#ffbefa"></embed>
Sayfana bu ekle olcak...
-
bu kodla safya icindeki linklere tikladigi zaman sayfa yeniden yuklenecegi icin muzik yeniden baslar.sayfayi framelerle bolup allta yada ustte kucuk bir frame ayirip muzik olayini oradan dinletmen lazim.site olaylarini diger framede dondermesi lazim.
-
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------
bu kodla safya icindeki linklere tikladigi zaman sayfa yeniden yuklenecegi icin muzik yeniden baslar.sayfayi framelerle bolup allta yada ustte kucuk bir frame ayirip muzik olayini oradan dinletmen lazim.site olaylarini diger framede dondermesi lazim.
-----------------------------
mp3 ekleyemeyen biri frame işini nasıl yapabilir? :)Otomatik başlama kapalı Sayfa yüklendiğinde müzik açılmıcak malesef! :)
AutoStart="false" otomatik başlama kapalı: alternatif "true"
loop="1" Döngü açık: alternatif "0" Bunları kendnize göre ayarlayabilirsiniz...