folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Izmir Notebook LCD Tamiri

Izmir Notebook LCD Tamiri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

LTN160AT06 LCD gerekli fakat cok pahali. Sanirim bu 40 pin. Bunun yerine 15.4" takilsa olur mu? Notebook sag ve solunda ufak bosluk beni uzmez zaten eski cihaz. 40 pin disinda uyum icin dikkat etmem gereken baska nokta bar mi?

Izmir ici notebook tamiri yapan tanidik murid var mi?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Up olsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

Eski cihaza hiç uğraşma.. ya da çıkma başka cihaz denk gelirse çözersin. Diğer türlü cidden akı b*kunu kurtarmaz modunda.

Bende de i3 2.nesil var duruyo öyle.. aylar önce 600 fiyat verdiler. Şuan 1k kesin vardır. 

Pin uyması önemli diye biliyorum, ama net bilgi değil bilen birinden destek alman daha uygun.

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

pin ve boyut uyarsa her tülü evde monte edersin.

Elimde 40 pin ekran vardı, çinden parça alıp edip ekranın pin çıkışına cihazın yanında gelen kabloyu monte ettim. hem VGA girişli hem de HDMI girişli compact bir cihaz yaptım

Bir tane HDMI değiştirici aparat almıştım. Mi Stick, uydu alıcının HDMI ve ekran kartından çıkan HDMI aynı anda bağlayabiliyordum. Tek yapmam gereken seçiciden 1-2-3 gibi seçemek kalıyor.

Şimdi tekrar öyle bir şey yapmayı planlıyorum. 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

pin ve boyut uyarsa her tülü evde monte edersin.

Elimde 40 pin ekran vardı, çinden parça alıp edip ekranın pin çıkışına cihazın yanında gelen kabloyu monte ettim. hem VGA girişli hem de HDMI girişli compact bir cihaz yaptım

Bir tane HDMI değiştirici aparat almıştım. Mi Stick, uydu alıcının HDMI ve ekran kartından çıkan HDMI aynı anda bağlayabiliyordum. Tek yapmam gereken seçiciden 1-2-3 gibi seçemek kalıyor.

Şimdi tekrar öyle bir şey yapmayı planlıyorum. 

Eyvallah hocam sağ ol. Kripto için kullnıyorum. Sıkışırsam Anydesk ile bağlanıyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Bugün itibariyle bende bu kervana katıldım :) Asus X550JK lcd panel sol alt köşeden çatladı. Değiştirmek için panel baktım 1000 TL diyor. 8 senelik laptop, o parayı vermek saçma geliyor. Tamamen panel bozulana kadar böyle kullanıcam. Belki arada çıkma panel denk gelir ucuza.

Toplam Hit: 1014 Toplam Mesaj: 6
lcd ekran