Izmir Notebook LCD Tamiri
-
LTN160AT06 LCD gerekli fakat cok pahali. Sanirim bu 40 pin. Bunun yerine 15.4" takilsa olur mu? Notebook sag ve solunda ufak bosluk beni uzmez zaten eski cihaz. 40 pin disinda uyum icin dikkat etmem gereken baska nokta bar mi?
Izmir ici notebook tamiri yapan tanidik murid var mi?
-
Up olsun.
-
Eski cihaza hiç uğraşma.. ya da çıkma başka cihaz denk gelirse çözersin. Diğer türlü cidden akı b*kunu kurtarmaz modunda.
Bende de i3 2.nesil var duruyo öyle.. aylar önce 600 fiyat verdiler. Şuan 1k kesin vardır.
Pin uyması önemli diye biliyorum, ama net bilgi değil bilen birinden destek alman daha uygun.
-
pin ve boyut uyarsa her tülü evde monte edersin.
Elimde 40 pin ekran vardı, çinden parça alıp edip ekranın pin çıkışına cihazın yanında gelen kabloyu monte ettim. hem VGA girişli hem de HDMI girişli compact bir cihaz yaptım
Bir tane HDMI değiştirici aparat almıştım. Mi Stick, uydu alıcının HDMI ve ekran kartından çıkan HDMI aynı anda bağlayabiliyordum. Tek yapmam gereken seçiciden 1-2-3 gibi seçemek kalıyor.
Şimdi tekrar öyle bir şey yapmayı planlıyorum.
-
myblackworldweb bunu yazdı
pin ve boyut uyarsa her tülü evde monte edersin.
Elimde 40 pin ekran vardı, çinden parça alıp edip ekranın pin çıkışına cihazın yanında gelen kabloyu monte ettim. hem VGA girişli hem de HDMI girişli compact bir cihaz yaptım
Bir tane HDMI değiştirici aparat almıştım. Mi Stick, uydu alıcının HDMI ve ekran kartından çıkan HDMI aynı anda bağlayabiliyordum. Tek yapmam gereken seçiciden 1-2-3 gibi seçemek kalıyor.
Şimdi tekrar öyle bir şey yapmayı planlıyorum.
Eyvallah hocam sağ ol. Kripto için kullnıyorum. Sıkışırsam Anydesk ile bağlanıyorum.
-
Bugün itibariyle bende bu kervana katıldım :) Asus X550JK lcd panel sol alt köşeden çatladı. Değiştirmek için panel baktım 1000 TL diyor. 8 senelik laptop, o parayı vermek saçma geliyor. Tamamen panel bozulana kadar böyle kullanıcam. Belki arada çıkma panel denk gelir ucuza.