folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir Otogar Ücretsiz Servisleri?

İzmir Otogar Ücretsiz Servisleri?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Arkdaşlar arkdaşım geliyoda ben izmirde olmama rağmen hala öğrenemedim .

Konakta buluşucaz.O pamukkale ile geliyor.İnince servislere ne dicek?

ve o konak tarafına gelirken servis nerede durur nerde yazıhanesi pamukkalenin?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Gelen otobusler otogarin ust katina geliyor,servisler alt katta, otobusun muavinine sorarsa tarif eder zaten cok basit bi yerde.

Bortubocek sever
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Otogarda insin en soldan asagi insin arkada. Bende bugun izmire gidiyorum acaba inciraltina servis var mi hic sanmiyorum ama

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam her firmada, servisleri ayarlayan görevliler olur. Servislere hemen bindirmezler, doluluk oranına göre hangi aracın ne yöne gideceği kalkmasına yakın ayarlanır, bu nedenle servislerin önünde biraz beklemesi gerekebilir. Ama beklemeden evvel görevliyi bulup Konak'ta ineceğini belirtmesi gerek.

Benim tahminim, Alsancak servisleri Konak'a uğrayabilir, Konak'ta firma yazıhanelerinin durabileceği bir yer yok çünkü. Konak'ta da ya YKM'nin yanındaki, ya da karşısındaki otobüs duraklarının önünde indirir muhtemelen.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

en dandik firmaların bile servisi varç lakin basmaneye kadar falan gi,der. bildiğim konağa servis yok hacı

Toplam Hit: 785 Toplam Mesaj: 5