folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İzmir Ve Çevre İllerden İş Arıyorum ( Bilgisayar Donanım - Web Tasarım Grafik Animasyon - Lojistik )

İzmir Ve Çevre İllerden İş Arıyorum ( Bilgisayar Donanım - Web Tasarım Grafik Animasyon - Lojistik )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesutb
    mesutb's avatar
    Erkek

Müritler Merhaba 24 Yaşındayım. 3 Hafta Oldu İşten Ayrılalı Bu Hayat Şartlarında Fazla Beklememek Gerek .

Lise Mezuniyetim Web Tasarım Ve Grafik Animasyon Ve Bilgisayar Donanım ( 2 Senedir Piyasadan Uzağım Ama Sıkıntı Çekcek Durumda Değilim.)

Üniverste Bilgisayar Programcılığı ( Maddi Sebeblerden 2.Sınıfta Bırakmak Zorunda Kaldım .)

Şuan AÖF Kamu Yönetimi Okuyorum.

Askerliğim 31.12.2019 Tarihine Kadar Tecilli.

B Sınıfı Ehliyetim Var Aktif Olarak Araç Kullanabiliyorum.

Liseden Sonra Byte Adlı Eczane Programının Bayisi Ve Teknik Desteği Verem Firmada Çalıştım Aynı Zamanda Teknik Servis Personeliydim.

2 Senedir Lojistik Sektöründeydim İzmirde Bilinen Bir Firmada Gümrük Departmanında İş Takibi Ve Devamlılığını Sağladım.

Şuanda Bemar Kariyer Okulunda Ödemesini Yaptığım Bir Grafik Tasarım Animasyon Kursum Var En Kısa Zamanda Başlıcam .

İzmirde Ve Yakın Çevre İllerde Çalışabilceğim Bir İş Arıyorum Tercihim Kendi Mesleğimi Yapmaktan Yana Okuduğum Bildiğim İşi Yapmak İstiyorum.

Yardımcı Olabilcek Müritler Varsa Memun Olurum.

Gözlerin kapaliyken hayati yaşamak kolaydir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

aklıma yazdım hacı. denk gelirse haber ederim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesutb
    mesutb's avatar
    Erkek

arkadaşlar hala iş aramaktayım konuyu güncel tutmak adına yazdım 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

web tasarım / yazılım kısmında bilgi düzeyin nedir hocam

var ise referanslarını yolla bakayım ekibi genişletmeyi düşünüyorum

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Hocam freelance iş yapar mısın ?

Basit firma & şirket sitelerinin ben sana hazır scriptlerini versem ufak tefek değişiklikler yapılacak sadece, logo ve tasarımda ufak tefek işler. İş başı para verebilirim. Sende ona göre bi p.m at irtibatta kalalım.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    mesutb bunu yazdı

Müritler Merhaba 24 Yaşındayım. 3 Hafta Oldu İşten Ayrılalı Bu Hayat Şartlarında Fazla Beklememek Gerek .

Lise Mezuniyetim Web Tasarım Ve Grafik Animasyon Ve Bilgisayar Donanım ( 2 Senedir Piyasadan Uzağım Ama Sıkıntı Çekcek Durumda Değilim.)

Üniverste Bilgisayar Programcılığı ( Maddi Sebeblerden 2.Sınıfta Bırakmak Zorunda Kaldım .)

Liseden Sonra Byte Adlı Eczane Programının Bayisi Ve Teknik Desteği Verem Firmada Çalıştım Aynı Zamanda Teknik Servis Personeliydim.

2 Senedir Lojistik Sektöründeydim İzmirde Bilinen Bir Firmada Gümrük Departmanında İş Takibi Ve Devamlılığını Sağladım.

Şuanda Bemar Kariyer Okulunda Ödemesini Yaptığım Bir Grafik Tasarım Animasyon Kursum Var En Kısa Zamanda Başlıcam .

İzmirde Ve Yakın Çevre İllerde Çalışabilceğim Bir İş Arıyorum Tercihim Kendi Mesleğimi Yapmaktan Yana Okuduğum Bildiğim İşi Yapmak İstiyorum.

çok geçmiş olsun   bemara mı yazıldın :((((( vah arkadaşım vah. ödemeyi yapmasaydın keşke

bahaneler. eksik dersler, ders başlamadan hastanelik olsan hiç gitmesen bile paranı vermiyorlar,

kafalarına göre ders saati belirliyorlar. sen hafatsonu yazıldıysan bile hafta içine ders koyuyorlar.

bir ayda atıyorum bitmesini istediğin kursu 6 ay kadar uzatabiliyorlar.

hazırlanıp gidiyorsun çişim geldi annemi özledim gibi :) bahanelerle dersi iptal ediyorlar.

vaat ettikleri programları eksik bırakıyorlar. müfredat diye birşey yok zaten

hiç nefes aldırma. sözleşemeye madde ekleyebiliyorsan ekle.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesutb
    mesutb's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    mesutb bunu yazdı

çok geçmiş olsun   bemara mı yazıldın :((((( vah arkadaşım vah. ödemeyi yapmasaydın keşke

bahaneler. eksik dersler, ders başlamadan hastanelik olsan hiç gitmesen bile paranı vermiyorlar,

kafalarına göre ders saati belirliyorlar. sen hafatsonu yazıldıysan bile hafta içine ders koyuyorlar.

bir ayda atıyorum bitmesini istediğin kursu 6 ay kadar uzatabiliyorlar.

hazırlanıp gidiyorsun çişim geldi annemi özledim gibi :) bahanelerle dersi iptal ediyorlar.

vaat ettikleri programları eksik bırakıyorlar. müfredat diye birşey yok zaten

hiç nefes aldırma. sözleşemeye madde ekleyebiliyorsan ekle.

hocam ben kursa gitmedim parayı ödedim adama diyorum gelcem kursa ödediğim dersleri alcam bana diyo gelin konuşuruz hallederiz :)

ben ilk yazıldım 1 hafta geçti ders bile gitmedim vazgeçtim gelmicem dedim parayı ödicen dediler bende ödedim

Toplam Hit: 820 Toplam Mesaj: 8