folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir Yuksek Teknıloji Enstitusu (IYTE) Hakkında ....

İzmir Yuksek Teknıloji Enstitusu (IYTE) Hakkında ....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enigmatic
    Enigmatic's avatar
    Erkek

Arkadaşlar iyte hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim...

İyi orta gol getirir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragomilow
    dragomilow's avatar
    Erkek

çeşme yolunda urlayı geçtikten sonra kampüsü başlıyo. yani şehirden çok uzak. yeni yeni yerli yerine oturmaya başlayan bir okul. yurtları güsel ama şehirden soyutlanıyosun. ayrıca dersten sonra denize girme imkanın da var :)

eğitimi konusuna gelince : bayağı kasıyolar.odtü gibi bişey olmaya çalışıyorlar. okuması zor yani..

şimdilik aklıma gelenler bunlar.varsa sormak istediğin bişey sölim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enigmatic
    Enigmatic's avatar
    Erkek

ya arkadaş liseden beter falan dedi kampüs ortamı yok dedi dorumu gerçi o orda okumuyo ama. Kimya muh.liği için iyi bi okul diyolar yani ankara uni. ya da yıldız tek. den avantajını ingilizce eğitim veriyor olması ve yurt dışında tanınıyomuş die duydum ama doğrumudur

İyi orta gol getirir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

yauw aranızda pmleşmeyin eğer pmleşiyor iseniz biz de öğrenelim dimi ama ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliDumrul
    DeliDumrul's avatar
    Erkek

Selamlar

Şu anda bu mesajı sana iyte'den yazıyorum. Aslında istanbul teknikteyim buraya bir arkadaşımın yanına geldim. Önce yurttan başliyim 3 gündür burdaki kyk yurtlarında kalıyorum. Bu mesajı da oranın internet kafesinden atıyorum.Yurt kyknın pilot yurdu hiç kyk yurdu gibi değil. Tabii yaz olmasının bunda büyük katkısı var. Yurtlar 2 kişilik standart kyk yurt ücretini ödüyorsun üstelik içinde banyo wcsi var. Yurtta kalmayacaksan burda kalmak çok zor. Eğer paran varsa izmirde Fahrettin Altay civarında bir yerden ev tutarsın ordan tek vasıta geliniyor. Ama hiç tavsiye etmem zaten çok az öğrencisi var ve ortam kurman iyice zor olur. Daha sonraları düşünebilirsin. Okul durumu olaraksa %100 ingilizce eğitim veriyor ve burda tanıştığım kendi bölümüm adamlarla (Telekomünikasyon müh) çok rahat konuşabiliyorum aynı düzeyde olmasa bile iyi bir eğitim alıyorlar yani. Kolay geçilmiyor yaz okulunda olanlardan anlıyorum. Anlattıklarına göre hoca yetersizmiş ilk başlarda şimdi gelenler daha şanslı diyorlar ama tabii ki daha üniversitenin alması gereken çok yol var zaten daha pek çok yeri inşaat. Birde urla'nın içi değil haberin olsun. Urla'dan sonra baya bir gidiyorsun üstelik urla belediyesinin otobüsleride bütün urlayı yakın köyleri dolaştıktan sonra yurda geliyor. Ortam konusunda rahat ol derim nerde olursan ol sosyal bir adam olursan çevren olur. Takılırsan ben daha buralardayım sor bende burda arkadaşlara sorim ;)

Dünya gözümde kerbeladır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enigmatic
    Enigmatic's avatar
    Erkek

Yurt resimlerine baktım da baya güzel yurtlar ama etraf için sıkıcı bi ortam diyolar sonuçta herkes ister gideceği bi üni. nin iyi bir kampüsü olsun bi de ben gelirsem samsundan gelicem baya bi uzak hadi uzaklığı geçtik diyelim eğitim için iyi dioalr kimya sarayı yaptırmış onceki rektör ama sen kısacası tavsiye etmiyor musun? 

İyi orta gol getirir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    izmire 1.5 saatte falan varırsın izmir ortamı demek alsancak bornova falan buralra cok uzak.Birde sanırım hazırlığı izimrin merkezindeydi yanlıs hatırlıorda olabilirim :F

Amphetamine Logic.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enigmatic
    Enigmatic's avatar
    Erkek

urla kampüsüne taşınmış hacı onlar 

İyi orta gol getirir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragomilow
    dragomilow's avatar
    Erkek

ewt hoca hazırlık taşındı hepsi urla da...

kariyer yapacam diyosan git oraya ama sıkılırsın...

yani binaların arasında bi ton mesafe var.insanları gördüğün tek yer yurt ve kendi bölümünün kantini vs vs.

kampüs hayatı diye bişey yok.bunlar olumsuz yanları

ama mesela yurtları gayet ii.eğitimi ii.denize yakın :) araban varsa merkeze de yakın olmuş oluyosun.yoksa otostopa mahkum kalırsın...

Toplam Hit: 1318 Toplam Mesaj: 9