folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmirde Bildiğiniz Köpek Eğitim Merkezi Ve Fiyatlari

İzmirde Bildiğiniz Köpek Eğitim Merkezi Ve Fiyatlari

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesutb
    mesutb's avatar
    Erkek

Evet hocalar kopegimi egitime gonderme zamani geldi bildiginiz tanidiginiz onerdiginiz biyerler varmi acaba temel itaat egitmi istiyorum. 

Kendin ver fln diye seyler yazmazsaniz sevinirim cunku bunun icin isten dolayi zamanim olmuyor.

Gözlerin kapaliyken hayati yaşamak kolaydir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Bi aralar izmirdeydi hala izmirde mi bilmiyorum. İsa Aksu diye bi asker var daha çok nato köpeklerini felan eğitiyor. Köpeklerin efendisi diyor kendisine. Cesar Millana felan kafa tutmuştu. Köpekler konusunda gerçekten başarılı;

https://www.facebook.com/isaaksuu?fref=ts

bi konuş istersen

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Bi aralar izmirdeydi hala izmirde mi bilmiyorum. İsa Aksu diye bi asker var daha çok nato köpeklerini felan eğitiyor. Köpeklerin efendisi diyor kendisine. Cesar Millana felan kafa tutmuştu. Köpekler konusunda gerçekten başarılı;

bi konuş istersen

ızmır pıyasasında tanımadıgım adam yok tu bu adamı ılk defa duydum . fakat ırk onemlı bu adama baktım bıraz military tarzı ıs yapıyor. 

bırde egıtıme verme cıftlıge fılan anasını sıkıyorlar hayvanların yazık oluyor. 

evınde gelsn senın yanında egıtsınler . 

ızmır de olsan ben egıtırdım helekı aydına fılangonderme egıtıme sakın ha dıyorum . çok ıstıyorsan bır ıkı telefon edıp ogrenebılırım . 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesutb
    mesutb's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

bi konuş istersen

ızmır pıyasasında tanımadıgım adam yok tu bu adamı ılk defa duydum . fakat ırk onemlı bu adama baktım bıraz military tarzı ıs yapıyor. 

bırde egıtıme verme cıftlıge fılan anasını sıkıyorlar hayvanların yazık oluyor. 

evınde gelsn senın yanında egıtsınler . 

ızmır de olsan ben egıtırdım helekı aydına fılangonderme egıtıme sakın ha dıyorum . çok ıstıyorsan bır ıkı telefon edıp ogrenebılırım . 

Hocam ben izmirdeyim zaten sende izmirdeysen goruselim

Gözlerin kapaliyken hayati yaşamak kolaydir.
Toplam Hit: 1042 Toplam Mesaj: 4