İzmirde Dişçi?
-
arkadaşlar bildiğiniz iyi bir doktor ve özellikle asıl isteğim olay beyazlatm aişlemi?
fiyat merak ediyorum.
tahmini bile olsa olur yaklışık filan .
diş beyazlatmanın ücreti nedir
-
diş hastenesi olması lazım konakta sağlık karnesiyle ucuza olabilir ama ordada özen göstermiyolar felan diye duydum ama kulaktan dolma bilgi benim bucada dişcim var öğrenci diye indirim yapıyo abi
-
60 tl dir hacı detartraj işlemi
bu devlet hastanesinde ucretli yaptırmak isteyenler icin uygulanan fiyattır.
-
Pm attım
-
balçova diş hastanesine git çok şahane
-
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------60 tl dir hacı detartraj işlemi
-----------------------------60 mı? ben 500 filan bekliyordum:)
dur bakalıma rkdaş numara verdi arayayım bir fiyat sorayım:)
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------60 tl dir hacı detartraj işlemi
-----------------------------60 mı? ben 500 filan bekliyordum:)
dur bakalıma rkdaş numara verdi arayayım bir fiyat sorayım:)
-----------------------------60 liradan fazla olmaz olsada en baba 100 tl olur. bu devet hastanelerinin soyal guvencesi olmayan yada olup kapsamdısı olanlar icin bictigi fiyattır. zaten sosyal guvencesi olanlarında odemesini yapan sgk kurumlara bu kadarını oder.
-
arkaşım bu durum devlet hastnalerinde olmuyo geçen gittim adam bu estetiğe giriyor diyo onlar sadece diş taşı temizliyorlar diğerini özelde yaptırıcaksın dedi
-
abdullahozcan bunu yazdı:
-----------------------------
balçova diş hastanesine git çok şahane
-----------------------------aynen Benim kutsal topragimda var harika titizlikle beyazlatiyor :)
-
bamane sana yakınsa gümüşeller polikliniğini tavsiye ederim. 3 doktor var hepsi amerikada master yapmış adamlar. hatta benim dişimi, avrupa yakasındaki cem vardı ya, bire bir kopyası çektiydi :) adıda cem. şüphelenmedim desem yalan olur hani. ilgi alaka, ve işlerinde uzman adamlar.