folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir‘De Dişçi Tavsiyesi

İzmir‘De Dişçi Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Öncelikle merhabalar müridler, mürideler...

Malum, İzmir'de okul münasebetiyle ikamet ettiğimden ötürü pek ne nerededir, neyi kim daha iyi yapar bilmiyorum ve tavsiye almak amacıyla konumu açtım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Bir yakınınız yahut siz gitmiş/yaptırmış olabilirsiniz yahut bir yerden duymuşsunuzdur vs.

Çarpık diş sorunum var üst çenedeki (2) kesici dişlerim ve yine üst çenedeki (2) köpek dişlerim bir hayli yamuk, tel kullanmak en son seçeneğim yani telsiz bir çözüm arayışındayım -ayrıca bu tercihim için yorumunuz varsa da öğrenmek isterim- ve bunları İzmir'de tedavi ettirmek istiyorum. Devlet hastanelerine pek sıcak bakmıyorum nedense ve sorunumu özel kliniklerde çözmeyi düşünüyorum ve bunun için önerilere ihtiyacım var. Bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz -çok da aşırı pahalı olmayan- bir dişçi/diş hekimi tavsiyeniz varsa çok memnun olurum. İzmir'in herhangi bir yerinde olabilir -yer problem değildir, sadece işini düzgün ve sorunsuz yapsın.

Saygılar, Caliber

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek

hocam özel doktor arıyosun ama katip çelebi üniversitesinin de diş kısmı iyi diye biliyorum bi düşün bence

There is no life without struggle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    bukalemun bunu yazdı

hocam özel doktor arıyosun ama katip çelebi üniversitesinin de diş kısmı iyi diye biliyorum bi düşün bence

Onu da listeye ekledim hocam. Sonuç olarak estetiğe giriyor bu iş yani ha burda yaptırmışım ha özelde o yüzden iyi bir şey olsun istiyorum. Öneri için teşekkürler hocam. =)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Üçyolda İlhan İdiz var özel muayne. Çocukluğumdan beri başka doktora gitmedim. 

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

çizik,

bende arıyordum bir iki aydır ortodonti tedavisi için.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek

Ayrancılar'da Uğur Gürler var tavsiye edebileceğim. Birde aşağıda verdiğim adrese bir bak istersen

http://www.tavsiyeediyorum.com/en_iyiler.php

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek

donanım haberde konusu var bakın isterseniz  benim 8 tane yaptırmam lazım ücretinin yarısını ödedim korkudan gitmiyorum Ameliyat korkusu

http://forum.donanimhaber.com/m_28582064/tm.htm

Toplam Hit: 1320 Toplam Mesaj: 7