İzmir'de İkamet Edip Sosyal Medya Hesabı Kontrolü Yapacak Kişi?
-
izmir de olupta mekanlarımızın ınstagram hesaplarının kontrolunu ve denetımını yapacak ücretiyle çalışacak arkadaş aramaktayız ilgilenenler geri dönüş yapabilir mi?
-
Merhaba, İstanbul'da yaşıyorum ve hali hazırda bu işi yapıyorum. İzmir zorunluluğu yoksa yönetebilirim.
-
izmirdeyim hocam. pm ile işi aktarabilir misin?
-
PhYtOn bunu yazdı
Merhaba, İstanbul'da yaşıyorum ve hali hazırda bu işi yapıyorum. İzmir zorunluluğu yoksa yönetebilirim.
pm atan arkadaslara donus yaptım hocam bakalım ızmırde olursa göz gorunce ınsan daha rahat calısabılıyor olumlu bır irtibat kuramazsak döneyım sana
-
drexler bunu yazdıPhYtOn bunu yazdı
pm atan arkadaslara donus yaptım hocam bakalım ızmırde olursa göz gorunce ınsan daha rahat calısabılıyor olumlu bır irtibat kuramazsak döneyım sana
Tamamdır hocam nasıl istersen.
-
Turania bunu yazdı
izmirdeyim hocam. pm ile işi aktarabilir misin?
Canakkalede dukkan yokmuydu senin biraktin mi isleri
-
drexler bunu yazdı
izmir de olupta mekanlarımızın ınstagram hesaplarının kontrolunu ve denetımını yapacak ücretiyle çalışacak arkadaş aramaktayız ilgilenenler geri dönüş yapabilir mi?
Hocam ne istedini detaylica pmlersen yardimci olalim
-
Benide pm ile bilgilendirirsen çok makbule geçer. Yazın uzun bi süre kamp atıcam İzmirde bikaç sefer görüşme şansımızda olabilir.
-
Izmirdeyim. Görüşelim hocam :)
-