İzmirde İş (Part Time-Gece İşi)
-
Hocalar ege üniversitesinde lisans üstü eğitime başladım derslerim çok yok en fazla pazartesi salı dersim olur o da en fazla 5-6 saat olur ondan sonrası boşum fakat proje öğrencisi olacağımdan yine de çok boş olacağımı sanmıyorum o yüzden akşamdan sabaha kadar yapılabilecek haftasonları da full yapılabilecek bir iş arıyorum. Malum bi yaştan sonra aileden pek para istenmiyor. izmiri de iş bulabileceğimi düşündüğüm için seçtim kariyer sitelerinde hic bişey yok hepsine başvurdum ama ses yok sizin bildiğiniz bi iş yada tavsiye edeceğiniz bir iş var mı ?
Not: Karşıyakada oturuyorum şuanlık ama işe girdikten sonra bornovaya geçebilirim
-
İlk ve son up :/
-
bravo hocam, çalışkanlığından ötürü kutluyorum seni. ve up
-
PM kontrol et hocam.
-
@head görüşelim hocam
@dark teşekkür ederim hoca
-
tansas ve migrosa forum dordur orda iş bulma imkanın olur
-
bi arkadasım arastırma ısınden bahsettı koylere gıdıyorlarmıs fırma goturup getırıyormus gunlerı ayarlayabılıyormussun.
Ama tam olarak konusmadık. parttıme olarak degıl
-
mcdonalds,burger king yada bu tarz fast food satan yerlere başvurabilirsin. bunların bazı mağazaları gece 2 ye kadar açık oluyor. ayrıca part time da çalışabilirsin. lisedeyken bizim sınıftan bi kaç kişi buralarda çalışıyordu bu şekilde. bi şansını dene derim sana. ayrıca gece çalışmak istiyorum dersen senin için artıda olur. gece çalışacak eleman zor buluyorlar çünkü.
-
Ilgilendiginiz icin tesekkurler arkadaslar bu dediginiz yerlere basvuracam aslinda benim istedigim nokta atisi yapacak arkadaslar var mi acaba yani bi tanidigi bildigi bi is var mi bunu ogrenmek istiyorum