folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İzmirde İş (Part Time-Gece İşi)

İzmirde İş (Part Time-Gece İşi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar ege üniversitesinde lisans üstü eğitime başladım derslerim çok yok en fazla pazartesi salı dersim olur o da en fazla 5-6 saat olur ondan sonrası boşum fakat proje öğrencisi olacağımdan yine de çok boş olacağımı sanmıyorum o yüzden akşamdan sabaha kadar yapılabilecek haftasonları da full yapılabilecek bir iş arıyorum. Malum bi yaştan sonra aileden pek para istenmiyor. izmiri de iş bulabileceğimi düşündüğüm için seçtim kariyer sitelerinde hic bişey yok hepsine başvurdum ama ses yok sizin bildiğiniz bi iş yada tavsiye edeceğiniz bir iş var mı ?

Not: Karşıyakada oturuyorum şuanlık ama işe girdikten sonra bornovaya geçebilirim

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İlk ve son up :/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

bravo hocam, çalışkanlığından ötürü kutluyorum seni. ve up

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

PM kontrol et hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@head görüşelim hocam

@dark teşekkür ederim hoca

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

tansas ve migrosa  forum dordur orda iş bulma imkanın olur 

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bi arkadasım arastırma ısınden bahsettı koylere gıdıyorlarmıs fırma goturup getırıyormus gunlerı ayarlayabılıyormussun.

Ama tam olarak konusmadık. parttıme olarak degıl 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek
    mcdonalds,burger king yada bu tarz fast food satan yerlere başvurabilirsin. bunların bazı mağazaları gece 2 ye kadar açık oluyor. ayrıca part time da çalışabilirsin. lisedeyken bizim sınıftan bi kaç kişi buralarda çalışıyordu bu şekilde. bi şansını dene derim sana. ayrıca gece çalışmak istiyorum dersen senin için artıda olur. gece çalışacak eleman zor buluyorlar çünkü.

İmza mı? O da ne demek?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ilgilendiginiz icin tesekkurler arkadaslar bu dediginiz yerlere basvuracam aslinda benim istedigim nokta atisi yapacak arkadaslar var mi acaba yani bi tanidigi bildigi bi is var mi bunu ogrenmek istiyorum

Toplam Hit: 1790 Toplam Mesaj: 9