folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmirde Kalacak Yer

İzmirde Kalacak Yer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler pazartesi günü izmirdeyim. iş görüşmesi için geliorum. 2 - 3 günlük öğrenci müridlerden filan kalacak yer temin edebilecek olan var mı ?

şimdiden teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İzmir'de kimsen yoksa kalabileceğin yerler şunlar;

-Eğer öğretmen akraban varsa (yoksa da kalabilirsin) Öğretmen evi | Bornova Özkanlar'da dır ve ortamı güzeldir.

-Eğer polis akraban varsa (yoksa biraz zor tabi :)  ) Polis Evi  | Rüştü Ünsal Polis Okulu'nun yanında olması lazımdı tam hatırlamıyorum.

-Memur veya işçi çocuğu isen (örneğin benim peder Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde çalıştığı için misafirhanesinde kalabiliyorum)  o kurumların misafirhanelerinde kalabilirsin.

Hem konuyu up'lamış olayım hemde bir iki kelam bilgi saçayım dedim :D

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

İzmir'de kimsen yoksa kalabileceğin yerler şunlar;

-Eğer öğretmen akraban varsa (yoksa da kalabilirsin) Öğretmen evi | Bornova Özkanlar'da dır ve ortamı güzeldir.

-Eğer polis akraban varsa (yoksa biraz zor tabi :)  ) Polis Evi  | Rüştü Ünsal Polis Okulu'nun yanında olması lazımdı tam hatırlamıyorum.

-Memur veya işçi çocuğu isen (örneğin benim peder Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde çalıştığı için misafirhanesinde kalabiliyorum)  o kurumların misafirhanelerinde kalabilirsin.

Hem konuyu up'lamış olayım hemde bir iki kelam bilgi saçayım dedim :D

-----------------------------

hocam yazın bu zamanında öğretmenevi veya polisevinde yer kalır mı ? hem de izmir gibi turistik bi şehirde.

ayrıca polisevi hangi ilçede orada kalabilirim. telefonu filan var mı hocam sende ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://izmirpmem.pol.tr/merkezbina.asp

232 483 66 11

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bende pazar günü iş görüşmesine gidiyom :D

belki pazartesiye kalır kalırsa polis evinde kalırım :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1101 Toplam Mesaj: 5