İzmirde Kalacak Yer
-
beyler pazartesi günü izmirdeyim. iş görüşmesi için geliorum. 2 - 3 günlük öğrenci müridlerden filan kalacak yer temin edebilecek olan var mı ?
şimdiden teşekkürler
-
İzmir'de kimsen yoksa kalabileceğin yerler şunlar;
-Eğer öğretmen akraban varsa (yoksa da kalabilirsin) Öğretmen evi | Bornova Özkanlar'da dır ve ortamı güzeldir.
-Eğer polis akraban varsa (yoksa biraz zor tabi :) ) Polis Evi | Rüştü Ünsal Polis Okulu'nun yanında olması lazımdı tam hatırlamıyorum.
-Memur veya işçi çocuğu isen (örneğin benim peder Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde çalıştığı için misafirhanesinde kalabiliyorum) o kurumların misafirhanelerinde kalabilirsin.
Hem konuyu up'lamış olayım hemde bir iki kelam bilgi saçayım dedim :D
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
İzmir'de kimsen yoksa kalabileceğin yerler şunlar;
-Eğer öğretmen akraban varsa (yoksa da kalabilirsin) Öğretmen evi | Bornova Özkanlar'da dır ve ortamı güzeldir.
-Eğer polis akraban varsa (yoksa biraz zor tabi :) ) Polis Evi | Rüştü Ünsal Polis Okulu'nun yanında olması lazımdı tam hatırlamıyorum.
-Memur veya işçi çocuğu isen (örneğin benim peder Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde çalıştığı için misafirhanesinde kalabiliyorum) o kurumların misafirhanelerinde kalabilirsin.
Hem konuyu up'lamış olayım hemde bir iki kelam bilgi saçayım dedim :D
-----------------------------hocam yazın bu zamanında öğretmenevi veya polisevinde yer kalır mı ? hem de izmir gibi turistik bi şehirde.
ayrıca polisevi hangi ilçede orada kalabilirim. telefonu filan var mı hocam sende ?
-
http://izmirpmem.pol.tr/merkezbina.asp
232 483 66 11
-
bende pazar günü iş görüşmesine gidiyom :D
belki pazartesiye kalır kalırsa polis evinde kalırım :)