İzmirde Kristale Baskı
-
arkadaşlar izmirde böyle birşey yapan bir yer biliyormusunuz ? 14 şubat için biraz saçma bir hediye ama hatunla aramda farklı bir anlamı var böyle bir hediyenin aynen böyle birşey yapmak istiyorum blginiz var mı ? yada ben yaptırır sana göderirimdiyen de olursa king olur!
Not : sevgilim burda takıldığımı biliyo o yüzden gizli yapmak istedim derrmmiiişiimmm :D
-
Kızlar ağası hanın orada yerrler var solataraftaki sokakta camiye çıkan..
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Kızlar ağası hanın orada yerrler var solataraftaki sokakta camiye çıkan..
-----------------------------
Kralsin hemen gidiyorum... -
Oha cok pahalı fiyat vermisler resmen kazık . 1 ay kadar oluyo kız arkadasıma alalı ben taksimde oturuyorum meydandaki mcdonalds vrya onun karsısındakı
otobus duraklarının 15-20 metre ilerisinden almıstım . benim aldıgım kare şeklindeydi 35 tl idi 10 tl de altındaki ışığına verdim 45 tl falan tuttu . senin bu aldıgın
ürün 50-60 tl civariydi ısıgı da 10 tl iste 60-70 tl civarı bise odemen lazım maksimum .
bunu da benim aldıgım yerin web sitesinden buldum : http://www.kristagraf.com/Urun.aspx?Id=268
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Kızlar ağası hanın orada yerrler var solataraftaki sokakta camiye çıkan..
-----------------------------arkadaşın dediği yerde baktım vardı ama kapalıydı...
-
benim bildiğim yer de orası.
ayrıca, hazır kristal alıyorsan ucuz fakat sen bi resim verip bi tane istiyosan ozaman pahalıya patlıyo işte. daha önce kendim sormuştum.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşın dediği yerde baktım vardı ama kapalıydı...
-----------------------------önce takvima baksaydın