folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmirde Ucuz Hostel Yada Ev Arkadasi Onerisi

İzmirde Ucuz Hostel Yada Ev Arkadasi Onerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

merhaba

oncelikle istanbulda hostel ariyosaniz surayi tavsiye ederim on numaradir. 6 kisilik odalarda kisi basi 22 lira (kahvalti da dahil) gun boyu cay/kahve beles. otelde kalanlar genelde turist falan oldugundan temiz insanlar. odalarda haliyle temiz.istiklal caddesine 150 metre.su anda da burda kaliyorum zatise

http://simurghostel.com/

konuma gelirsek :

ocak ayina kadar izmirde kalmak istiyorum.  3-4 ay icin ev tutmak vs cok masrafli olucak, bu yuzden ev arkadasi arayan vs bulabilirsem on numara olur, yada `haci gel bizde kal 3-4 ay kiraya ortak ol` diyen bi murid cikarsa sevinirim. netten izmirde ucuz pansiyon bulamadim fiyatlari iyi olanlarda ebesinin nikahi olarak tabir edilen anasinin aminda falan oluyo ve onlarda turistik yerler olduklari icin yinede pahali oluyolar

varsa bildiginiz temiz pansiyon / hostel vs paylasirsaniz sevinirim

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

3-4 ay otelde kalmak hayli paraya çıkar. 

İzmirde zilyon tane öğrenci var. Buradada bir çok izmirli var. ev arkadaşı olarak birinin yanına girmen en hayırlısı olacaktır.

Diğer bi önerimse gecelik kiralık evler oluyor 40 tl den başlıyor sahibinden.com a girip ordaki ev sahipleriyle 3-4 aylık bir sözleşme yapsan yinede otele ucuza gelir.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacım ben de bi ara zük gibi kaldıydım ortada. bi emlakçı 1+1 okula yakın eşyalı (çatal kaşığa kadar vardı) çok uyguna tutmuştum 6 aylığına.

izmirin neresindesin? Bucada kalırım dersen orda çok var eşyalı kiralık. 300 400 tl arası. Yani günlüğün 10 15 tlye falan geliyor.

öğrenci müritlerde var izmirde. ben ordayken geleydin kalırdık..

Toplam Hit: 818 Toplam Mesaj: 3