İzmirde Web Sitesi Yapabilecek Hosting Şirketi Arıyorum
-
Bi arkadaşımın deri mağazası var, bu mağaza için websitesi açılacak. Online satış olmayacak sadece ürün ve mağaza tanıtımı. Yakın arkadaşım oldugu için iyi bişey olsun istiyorum mahcup olmayayım, bu yüzden abi ben forumlardan biraz php öğrendim ben yaparım diyecek adamdan cok biraz daha tecrübeli birileri olsun istiyorum.
Mürid indirimide göz önünde bulundurularak domain alacak host verecek tasarımını yapacak arkadasların tekliflerini bekliyorum.
-
hipokondriyak ve ben yardımcı olabiliriz sanırım.
pm atarsın hacım detayları.
bide
nerlerdesin la sen?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------hipokondriyak ve ben yardımcı olabiliriz sanırım.
bide
nerlerdesin la sen?
-----------------------------telefon numaramı pmlıyorum
sızde atarsanız yuzyuze goruselım -
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------hipokondriyak ve ben yardımcı olabiliriz sanırım.
bide
nerlerdesin la sen?
-----------------------------eyvallah hocam senin yazman daha bi iyi oldu, izmirdeyim mezuniyet telaşı nedeniyle ortalardan yok oldum, ama yaşıyorum :)
sizi ilk listeye aldım arkadastan haber bekliyorum, basmanede deri atolyeleri var arkadasların yıllardır, simdi isim değişikliğine gittiler yeni isim yeni site falan olacak, okuldan cok yakın arkadasımdır yine okuldan 1-2 kişiye daha haber saldı ama ben buradan birine gitsin istiyorum iş. yinede kesin bişey söylemek istemiyorum şimdi iş olur yada olmaz kimseyi yüz üstü bırakmak istemiyorum, piyasa araştırması diyelim.
arkadasla yarın yada sonraki gün görüşecem tam detayları bilmediğim için detay veremiorm, numarayı pm lemişsiniz, ben sizi ararım duruma göre. şimdiden sağolun.
-
Ula amele elektronikten sonra bide web işinemi dadandın :)
-
hipooooo :)
-
alternatif olarak olmazsa yaparız :)
-
deri işi benden sorulur nette :D pm attım