İzmirde Yavru Köpek Verecek Olan Varmı Bana
-
arkadaşlar bizim tükanda durması için eğiteceğim bi ite ihtiyacım war doberman buldoğ gibin cins bi şey lazım :D beleşden yavru olcak şekilde verebilecek şahsiyet varmıdır yada önereceğiniz bi yer
-
internette bi sürü ilan sitesi var ve sahipsiz evsiz hayvanlara bi ev bulmak ıcın verilen bi sürü ilan var
ben şuan ki köpegimi izmirden bi bayandan aldım oda yolda bulmuş... hali cok kotuydu dayak yemıs ve dıger köpekler
tarafından ısırılmıştı...
ilk geldiginde sankı sadece nefes alıyordu aylarca sesını bıle duymadım bi ton ciddi hastalık atlattı...
+
arka ayaklarında bir sorun var dogustan cabuk yoruluyor daha fazla enerji harcadıgı ıcın ama koşmasında zıplamasında bir sorun yok.
şimdi Allah'a şükür çok iyi eş arıyoruz kızımıza =)
bence sen netten araştır emin ol bi yuva bekleyen okadar cok hayvan varki.
barınaklarada bakabılırsın ve bir cok barınaga netten ulasabılırsın adres telf. falan
sana bi örnek vereyım : | www.havhav.com | buradaki ilanlara bi gözat...
-
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------eş arıyoruz kızımıza =)
-----------------------------kızınıza talibiz... :|
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------eş arıyoruz kızımıza =)
-----------------------------kızınıza talibiz... :|
-----------------------------abazayızbiz.com :=) zzhuahahahauha :) iyi güldürdün birader durup dururken..
-
" AA köpek işiyoo"
"ahaha baksana sıçıyo" sanki uzaylı yapıyor bunları.. Hayatınızda hiç çiftleşme zamanı gelmiş hayvan görmediniz.
"AA köpek vuruşuyor"
-
Bende bizim iti gıybe edicektim bi dişi it lazım :|
-
pekines kırması terier cinsi dişi köpegim var eger çiftleştirme dönemi yaklaştı çiftleştirirsem veririm sana ama söz vermiyeyim memleketim diyarbakır bu arada:D
-
Hoca aradigin kopek Doberman ,boktan adamlarin elinden alacan ,sonra o kopek ya akraba ciftlesmesi falan olacak davranis bozuklugu dogacak 7-8 aylikken sizi isirmaya baslicak ,sonra sokaga atacaniz... adam gibi bir bekci kopegi ariyorsan paraya kiyip GSD alacan ,tas gibi egitiminde verdirecen
www.vonjuliet.com