İzmirden Dans Kursları
-
beyler izmirde break dans veya hip hop dans öğrenebileceğim kurslar varmI? var ise biliyormusunuz bana adres yer mekan yardımcı olunda şu işi bi halledelim yaw
-
HipHop kursta değil, sokakta öğrenilir, bu dansın özelliği de budur zaten.
-
altın kural moruk sokakta öğrenebilirsin sadece alskdfalskfalskg
-
ya sevgili ark. bırakın sokak muhabbetini bu işin kursunu veren yerler var ist. bi sürü gördüm burdada olduğunu biliyoırum ark. bahsediyordu geçenlerde.. şimdi siz bana bu felsefi sözleri bırakında yer ve mekan söyleyin bea
-
Ah canım aah :D hiphop nedir?sokak tarzı.Rap nedir?Sokak müziği.Breakdanceta sokak dansıdır,tango vals gibi kursla öğrenilmez :D youtubeda dans vidyoları var,onları izle,nette eğitim cdleri var,o figürleri taklit etmeye çalış,sokaklarda bu işle uraşan adamlara katıl,sürekli çalış yapabilirsin,bende başlıycaktım vazgeçtim :D ama dediğim gibi kursla fln olmaz,sonuçta rastgele bi danstır :) kursu yokmu dersen elbet vardır,okuldakiler okul kursuna gidio okulda bile açılmış breakdance kursu :D
-
bornova migrosun girişi hem kaygan hemde düz baya bi müsait elemanlar orda öğreniyo ben her izmir maceramda takılıyorum onlara artık kanka olduk bende kafamın üstünde dönme fetişisti olduğumdan bi problem olmuyo (((: takıl bence onlara zararsızlar ((((:
Toplam Hit: 937 Toplam Mesaj: 6