İzmirden Dans Kursları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    beyler izmirde break dans veya hip hop dans öğrenebileceğim kurslar varmI? var ise biliyormusunuz bana adres yer mekan yardımcı olunda şu işi bi halledelim yaw

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    HipHop kursta değil, sokakta öğrenilir, bu dansın özelliği de budur zaten.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    altın kural moruk sokakta öğrenebilirsin sadece alskdfalskfalskg

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

ya sevgili ark. bırakın sokak muhabbetini bu işin kursunu veren yerler var ist. bi sürü gördüm burdada olduğunu biliyoırum ark. bahsediyordu geçenlerde.. şimdi siz bana bu felsefi sözleri bırakında yer ve mekan söyleyin bea

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Ah canım aah :D hiphop nedir?sokak tarzı.Rap nedir?Sokak müziği.Breakdanceta sokak dansıdır,tango vals gibi kursla öğrenilmez :D youtubeda dans vidyoları var,onları izle,nette eğitim cdleri var,o figürleri taklit etmeye çalış,sokaklarda bu işle uraşan adamlara katıl,sürekli çalış yapabilirsin,bende başlıycaktım vazgeçtim :D ama dediğim gibi kursla fln olmaz,sonuçta rastgele bi danstır :) kursu yokmu dersen elbet vardır,okuldakiler okul kursuna gidio okulda bile açılmış breakdance kursu :D

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    bornova migrosun girişi hem kaygan hemde düz baya bi müsait elemanlar orda öğreniyo ben her izmir maceramda takılıyorum onlara artık kanka olduk bende kafamın üstünde dönme fetişisti olduğumdan bi problem olmuyo (((: takıl bence onlara zararsızlar ((((:

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 937 Toplam Mesaj: 6