İzmir‘E En Ucuz Uçak İle Ulaşım ( Adana - İzmir )
-
İzmir'e otobüs ile gidersem Pazar akşamı (15 Haziran) uçak ile gidersem Pazartesi (16 Haziran) sabah için bilet almam gerek.
İlk defa uçak bileti almaya heveslendim 13 saat yol yerine diye ama Pazartesi sabah biletleri 87 TL şuan oda her gün geçtiğinde artıyor sanırım. Kupon filan var mıdır birşey daha ucuza almak için.
Yada 60 TL otobüs biletini ucuza alacak bir kupon varmıdır piyasada govego kaldırmış. 30 TL'ya otobüs bileti alırsam uçağa gerek yok da 60 TL otobüse vereceğime 70'e filan uçak bileti alma şansım varsa iyi olur.
Bilmediğim bir konu olduğu içim açayım dedim belki takip edilen uçak bileti indirim şeyi filan vardır.
İstikamet Adana'dan İzmir'e.
-
Gardaş İzmir'e geldiğinde haberleşek. Napcan la izmirde bu arada...
-
antalyadan 55TL uçak gezikoda 80 tlye alabilirsin adana izmir
-
HannibALgan bunu yazdı
Gardaş İzmir'e geldiğinde haberleşek. Napcan la izmirde bu arada...
Mordağan'a ben seni beklerim hocam. Balık Restoran'ın da çalışmaya gidiyorum. Eski gittiğim yerde yinede bir kaç hafta durim buyur gel sana bir masa hazırlatim ben.
-
Mr_Dark bunu yazdı
antalyadan 55TL uçak gezikoda 80 tlye alabilirsin adana izmir
Adana İzmir şeklinde dediğin fiyatı bulamadım sitede tekrar bakim yanlış arama yaptım sanırım.
Düzenleme: Aynen İzmir ( ADB) olanı seçince dediğin fiyat çıktı hocam çok sağol. Otobüs bileti bulamazsam ucuza buradan uçak alayım olmazsa daha iyi.
kadirozdemir tarafından 07/Haz/14 16:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Otobüs biletinde indirim varsa oda olur. Maddi kar ederiz oyle de yol sorun olmaz.
-
bilet fiyatlarına chrome gizli tarama modunda bak cookiler yoluyla her baktığında fiyat arttırıyorlar .
-
canerator bunu yazdı
bilet fiyatlarına chrome gizli tarama modunda bak cookiler yoluyla her baktığında fiyat arttırıyorlar .
ilk defa duydum, thy filanda yapıyormu bunu
-
canerator bunu yazdı
Çakallar. Her yerden yollarını buluyorlar.