Izmirli Arkadaslar Ev İcin Semt Tavsiyesi
-
Tbt nin Izmirli murtileri bir kac sorum var
Istanbulda yasiyorum cesmeye gidiyorum her sene soyle 2 gun kaliyorum sonra baska bir otele geciyorum denizi hosuma gidiyor izmirde ev alsak gelisen fiyat olarak uygun olan ne gittikce gelisen denizi guzel semtler nereler nerelere yonelmek gerekir veya iste uni ye yakin kisin unililere kirsya yazin kendin git gibi
Sile agva yalovada vok yazlik baktim aslinda alip almamak da velirsiz o kadar borcs girmek hele bu belirsizlikte sacmalik ama aklimda dursun istiyorum bebekten dolayi bir yerede gidemedim iyice tatilim geldi
Izmirli arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum
-
Balçova
-
dikili gülkentte yazlık var bizim. denizi çok güzzel. mevkide hersey var. saglık ocagı, migros, a101, bim, restoranlar, elektrikçi, tesisatcı, ıvır zıvır, tarım market, eczane vs. 31 agustos gunu kooperatif 2 adet arsayı satısa cıkaracak. dilersen adına satışa katırılım kendi zevkine gore ev yaparsın.
-
streetw1se bunu yazdı
dikili gülkentte yazlık var bizim. denizi çok güzzel. mevkide hersey var. saglık ocagı, migros, a101, bim, restoranlar, elektrikçi, tesisatcı, ıvır zıvır, tarım market, eczane vs. 31 agustos gunu kooperatif 2 adet arsayı satısa cıkaracak. dilersen adına satışa katırılım kendi zevkine gore ev yaparsın.
Pm atiyorum
-
Sen İzmir'den ev mi almak istiyorsun yoksa yazlık mı o kısmı netleştirelim önce.
İzmir üniversite öğrencilerinin %90 ı merkezde ve denize uzak. Yani yazlık alırsan üniversiteliye kiraya verme ihtimalin yok gibi.
Aliağa, Foça, Dikili, Çandarlı tarafı daha sakin taraf, Katip Çelebi gibi bir üniversite var giderken ( bu saydıklarıma uzaklığı 50 km falan ).
Zeyrek diye bir yer var herkesin dilinde gelişecek diye bilemiyorum şehirle pek alakası yok gibi bana göre :)
Daha yaşanılası yerler Güzelbahçe, Narlıdere, Urla civarı. Nispeten şehir merkezlerine ulaşabilir konumdalar.
Çeşme zaten en popüler, en sosyetik yer onu anlatmaya gerek yok.
Balçova, Güzelbahçe, Narlıdere üçgeninden bakabilirsin. Balçovada İzmir Ekonomi Üniversitesi var, nezih bir semttir ve çevredeki insanlar modern, kültürlüdür vs. Buradan Seferihisar, Urla, Güzelbahçe,Çeşme, Karaburun gibi sahillere daha rahat ulaşabilirsin.
Onun harici genel olarak konuşursak da Güzelyalı, Göztepe, Alsancak, Konak, Karşıyaka, Bostanlı, Mavişehir hattı iyidir :)
-
AnaMuhalefet bunu yazdı
Sen İzmir'den ev mi almak istiyorsun yoksa yazlık mı o kısmı netleştirelim önce.
İzmir üniversite öğrencilerinin %90 ı merkezde ve denize uzak. Yani yazlık alırsan üniversiteliye kiraya verme ihtimalin yok gibi.
Aliağa, Foça, Dikili, Çandarlı tarafı daha sakin taraf, Katip Çelebi gibi bir üniversite var giderken ( bu saydıklarıma uzaklığı 50 km falan ).
Zeyrek diye bir yer var herkesin dilinde gelişecek diye bilemiyorum şehirle pek alakası yok gibi bana göre :)
Daha yaşanılası yerler Güzelbahçe, Narlıdere, Urla civarı. Nispeten şehir merkezlerine ulaşabilir konumdalar.
Çeşme zaten en popüler, en sosyetik yer onu anlatmaya gerek yok.
Balçova, Güzelbahçe, Narlıdere üçgeninden bakabilirsin. Balçovada İzmir Ekonomi Üniversitesi var, nezih bir semttir ve çevredeki insanlar modern, kültürlüdür vs. Buradan Seferihisar, Urla, Güzelbahçe,Çeşme, Karaburun gibi sahillere daha rahat ulaşabilirsin.
Onun harici genel olarak konuşursak da Güzelyalı, Göztepe, Alsancak, Konak, Karşıyaka, Bostanlı, Mavişehir hattı iyidir :)
seyrek olmasın o köylü kardeşim ;)
valla ben cesme sevmıyorum ıstanbullu gavatlar ve anadolulu comarlar yuzunden boku cıktı mugla da gıttıgımız yerler var ısım ve lokasyon vermıyorum hatta onumuzdeı sezon ıcın nıyetlendım plaj kenarında 5 donum bır kıralık yer vardı orayı kıralamaya oralardan bır yer alıp ımara kapalı su anda bır tane karavan cekmeyı planlıyrum uzun vadede .
ev alacaksan narlıdereden alabılırsın unı olayını unut cesme yakınyer 1 saat ıcınde cesmedesın sarıyerden emınonune gelene kadar trafıkte ızmırın en ucra kosesınden cesmeye ulasabılırsın
hergun anadoludan sakaryaya gıdenlerı goz onunde bulundurursan cok yakın mesefedır
dikili candarlı vs dusunme amacaın ev almaksa bak sb den degerlendır ama kredı cekeceksen su zamanda pek tavsıye etmıyorum oturmadıkca