folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmirli Arkadaşlar Ulaşım İçin Yardım

İzmirli Arkadaşlar Ulaşım İçin Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar izmire uçakla gidicez menderes havaalanından kuşadasına gitmemiz gerekiyor bunun için heralde terminale gitmek lazım ilkönce havaalından terminale nasıl gidebiliriz? En ucuz şekilde havaş 10 ytl istiyor kişi başı.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

havaalani gaziemirde olduğu için kuşadasina giden otolarda gaziemirden geciyor (öyle olması lazım).terminale gitmene gerek yok.

kişi başı 10 ytl cok değil mi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    _Dert_ bunu yazdı:
    -----------------------------

havaalani gaziemirde olduğu için kuşadasina giden otolarda gaziemirden geciyor (öyle olması lazım).terminale gitmene gerek yok.

kişi başı 10 ytl cok değil mi.

ciddi misin hoca peki nerden kalkıyor felan tam yer söylüyebilir misin öğrenebilir misin cidden önemli bizim içinde.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek
    gaziemir üzerinden kusaadası yol üstünde sayılır ama bu güzergahta otobüs yok sanırım.Yine bi şekilde otogardan gitmen gerekecek sanırım. Ama sen havalimanından gaziemire git 5 dakikada gelirsin ama taksiyle gelebilirisn otobüs dolmuş falan direk gaziemire yok. sonra gazieimirde tansaşın orda indiğinde hemen karşıda koç-pamukka falan firmalardan bileti alıp servisiyle bedava otogara gidip ordan kuşadasına geçersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek
    gaziemir hava limanının karşısında tren istasyonu var, ordan Selçuk a bilet alıcaksın. Şuan tren yolu tadilatta olduğu için seni selçuğa otobüsle götürüyolar (hala öyleyse) selçuktan da direk kuşadası dolmuşlarına biniyosun kuşadasında iniyosun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

Hocam daha yenı sayılır eshot ulasımı saglamak icin otobus seferi koydu..Bende tam bılmıyordum hangı guzargahta ama ıc hatlar termınlı ve dıs hatlar termınalıne ugruyormus..

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=51273&start=0

Burdan daha ayrıntılı bılgı bulabılırsın sanırım..Fiyat daha uygun olucaktır..Degismediyse 3 lira termınalden cift vesayit yaparsınız.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

r3b3l bunu yazdı:

Hocam daha yenı sayılır eshot ulasımı saglamak icin otobus seferi koydu..Bende tam bılmıyordum hangı guzargahta ama ıc hatlar termınlı ve dıs hatlar termınalıne ugruyormus..

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=51273&start=0

Burdan daha ayrıntılı bılgı bulabılırsın sanırım..Fiyat daha uygun olucaktır..Degismediyse 3 lira termınalden cift vesayit yaparsınız.

kent kart bastın mı 2.5 mılyon alsancakta efes otelının oradan kalkıyor bın götürüp bırakıyor havaalanına kadar

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

TrKomando89 bunu yazdı:
    gaziemir hava limanının karşısında tren istasyonu var, ordan Selçuk a bilet alıcaksın. Şuan tren yolu tadilatta olduğu için seni selçuğa otobüsle götürüyolar (hala öyleyse) selçuktan da direk kuşadası dolmuşlarına biniyosun kuşadasında iniyosun.
    Hoca bu çok tuzlu oldu.  Başka önerisi olan var mı yada ben çok iyi biliyorum şöyle yaparsanız giderseniz diyen ailece oturduk bu başlığa bakıyoruz  izmire yabancıyız da.
    Otogar yakın mı havaalanına taksiyle ne kadar  tutar zaten 4 kişiyiz eğer uygunsa öyle yapılabilir.yada ne biliyim saçmalıyorumdur hocalar hiçbişey bilmiyorum.

Toplam Hit: 1422 Toplam Mesaj: 8