folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmit Merkezde Ev Arıyorum / Değirmenderede De Olabilir (Geçiçi Kalacak Otel Pansiyon Vs De Lazım)

İzmit Merkezde Ev Arıyorum / Değirmenderede De Olabilir (Geçiçi Kalacak Otel Pansiyon Vs De Lazım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar yarın sabah izmit merkezde olacağım vapur iskelesine yakın ev arıyorum .Yada 3 köprüye yakın biryerlerde olur 

haftada 2 gün değirmendere tarafına geçeceğim. karamürsel ,değirmendere minibüslerinin geçtiği yollara yakın olmalı 

2+1 ,3+1 olur . eşyalı eşyasız farketmez ne kadar uygun olursa o kadar ıyı olur tanıdık vs varsa o şekilde çözersek sorun olmaz. 

maddi sorun yok çalışıyorum zaten bir yandan öğrencilik devam ediyor.

Aynı zamanda yarın sabah bir arkadaşımla birlikte geleceğim pansiyon apart vs 2 3 kalacagımız yer arıyorum. Otel mevcut buldum ama ne kadar uygun olursa o kadar ıyı 2 kısı ıcın gunluk 100 tl mın otelller 2  3 gun kalsak az para degıl yarı kira parası 

yardmcı olursanız sevınırım pm ıle ulasabılırsınız 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

La mürid dışarda kalmış yokmu izmitli müritlerimiz müridimize yardımcı olsun temeli kalcak ev arıyormuş

Mycity tarafından 22/Eyl/13 13:41 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gn_Star
    Gn_Star's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

La mürid dışarda kalmış yokmu izmirli müritlerimiz müridimize yardımcı olsun temeli kalcak ev arıyormuş

izmir degil hocam izmit demiş :) up olsun hacım bende izmir okuyup gırdım gel dıcektım de sonra fark ettım bende

Değişim, başarısızlığı gidermenin ilk adımı. Başarıya her yolla ulaşabiliriz ama girişi tektir o da değişim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Gn_Star bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı

La mürid dışarda kalmış yokmu izmirli müritlerimiz müridimize yardımcı olsun temeli kalcak ev arıyormuş

izmir degil hocam izmit demiş :) up olsun hacım bende izmir okuyup gırdım gel dıcektım de sonra fark ettım bende

:) bende yeni fark ettim :D

bari internetten arayın müridler

Mycity tarafından 22/Eyl/13 13:43 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

La mürid dışarda kalmış yokmu izmitli müritlerimiz müridimize yardımcı olsun temeli kalcak ev arıyormuş

Hacı guncelle dedım öldürmüşsün otelr yerleştim de ev e çıkmam lazım ev bakıyorum ama saplara vermıyorlar

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 656 Toplam Mesaj: 5