İzmit Merkezde Ev Arıyorum / Değirmenderede De Olabilir (Geçiçi Kalacak Otel Pansiyon Vs De Lazım)
-
Merhaba arkadaşlar yarın sabah izmit merkezde olacağım vapur iskelesine yakın ev arıyorum .Yada 3 köprüye yakın biryerlerde olur
haftada 2 gün değirmendere tarafına geçeceğim. karamürsel ,değirmendere minibüslerinin geçtiği yollara yakın olmalı
2+1 ,3+1 olur . eşyalı eşyasız farketmez ne kadar uygun olursa o kadar ıyı olur tanıdık vs varsa o şekilde çözersek sorun olmaz.
maddi sorun yok çalışıyorum zaten bir yandan öğrencilik devam ediyor.
Aynı zamanda yarın sabah bir arkadaşımla birlikte geleceğim pansiyon apart vs 2 3 kalacagımız yer arıyorum. Otel mevcut buldum ama ne kadar uygun olursa o kadar ıyı 2 kısı ıcın gunluk 100 tl mın otelller 2 3 gun kalsak az para degıl yarı kira parası
yardmcı olursanız sevınırım pm ıle ulasabılırsınız
-
La mürid dışarda kalmış yokmu izmitli müritlerimiz müridimize yardımcı olsun temeli kalcak ev arıyormuş
Mycity tarafından 22/Eyl/13 13:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Mycity bunu yazdı
La mürid dışarda kalmış yokmu izmirli müritlerimiz müridimize yardımcı olsun temeli kalcak ev arıyormuş
izmir degil hocam izmit demiş :) up olsun hacım bende izmir okuyup gırdım gel dıcektım de sonra fark ettım bende
-
Gn_Star bunu yazdıMycity bunu yazdı
La mürid dışarda kalmış yokmu izmirli müritlerimiz müridimize yardımcı olsun temeli kalcak ev arıyormuş
izmir degil hocam izmit demiş :) up olsun hacım bende izmir okuyup gırdım gel dıcektım de sonra fark ettım bende
:) bende yeni fark ettim :D
bari internetten arayın müridler
Mycity tarafından 22/Eyl/13 13:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Mycity bunu yazdı
La mürid dışarda kalmış yokmu izmitli müritlerimiz müridimize yardımcı olsun temeli kalcak ev arıyormuş
Hacı guncelle dedım öldürmüşsün otelr yerleştim de ev e çıkmam lazım ev bakıyorum ama saplara vermıyorlar